Нефритено яйце за упражнения - безплатна доставка до офис на Еконт Нефритено яйце за упражнения - безплатна доставка до офис на ЕконтПодобрете сексуалния си живот и зд.. Category: Anvils Product #: 17-001 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 49,00 лв $49,00 лв Available from: Condition: excellent condition В наличност
Начало » Подаръци за жени » Нефритени яйца » Нефритено яйце за упражнения - безплатна доставка до офис на Еконт

Нефритено яйце за упражнения - безплатна доставка до офис на Еконт

Код на продукта: 17-001

Наличност: В наличност

Категории: ТОП подаръци | Подаръци за жени | Нефритени яйца |

Описание:

Нефритено яйце за упражнения - безплатна доставка до офис на Еконт

Подобрете сексуалния си живот и здравето си с това уникално нефритено яйце - сега с безплатна доставка до еконт!

Изработено от естествен камък, то ще Ви помогне, да стегнете мускулите на перинеума си и едновременно с това да изпитвате максимално удовлетворение от секса с Вашият партньор. Ако сте раждала жена, оперирана или имате проблем с вагинална сухота, или изпускане на урина, то това е най-правилното решение за Вас!

Със специалното съдействие на Жадел ЕООД, представяме на Вашето внимание четири варианта за избор на яйце - голям размер (приблиз. 50*32мм), за начинаещи, среден размер (приблиз. 44*31мм), за напреднали, междинен размер (прибл. 41*29мм) за по-уверените и малък размер (приблиз. 31*21мм) - за експерти. Точен размер на яйцата не публикуваме, защото са от естествен камък (нефрит), и е възможно да има лека разлика, в милиметри, от едно яйце до друго, както и в нюанса на зеления цвят.

Яйцето се изпраща с връвчица, без стойката от снимката, тя е само с декоративна цел.  Преди да започнете упражненията с яйцата, е много важно да прочетете бавно и подробно инструкциите и да се подготвите Вас и яйцето. Хигиената е от изключителна важност, а ако имате инфекция, не трябва да правите упражнения, докато инфекцията не отмине. Достатъчно е да отделяте минимално време, но всеки ден, по едно и също време на деня, за да стане като навик. 

Упражнения с нефритени яйца можете да откриете тук: 

Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни пишете, или да ни потърсите на телефона за контакти. Ако искате да се консултирате със специалист, ни пишете на формата за контакти. На Вашите въпроси ще отговорим в рамките на ден или два, по конкретно запитване. Напълно безплатно за Вас.

 

Цена: 49,00 лв
Брой:

* Size (размер):

Напишете ревю
Вашето ревю ще е първо
Пратете вашето ревю
Напишете ревю:
Оценете този продукт:
Общ рейтинг:*
Бихте ли препоръчали този продукт?*
Да Не
За вас
Вашето име:*
Вашия телефонен номер:
Вашия имейл:
Вашето ревю
Заглавие*

Example: This product has great features

Вашето ревю*

20 character minimum. Focus on the product and your experience using it.

Напишете кода от кутийката: