Сребърни и златни монети и медали

Специалните събития в живота на хората са страхотен начин да засвидетелствате своето лично отношение. Подаряването на злато или сребро е инвестиция в бъдещето на близките ви. Сребърният медал е подарък с много повече от сантиментална стойност.

Инвестицията в сребро става все по-популярна, но кой е най-добрият вариант за купуване на този благороден метал? Можете да купите сребърни кюлчета, инвестиционни монети или може би друг продукт от сребро? Сребърните медали са отличен вариант за подарък или инвестиция под формата на благородни метали.

В богатата гама сребърни и златни медали ще намерите уникални артикули, които отговарят на нуждите и високите изисквания, които купуването и продаването на благородни метали налага.


Предложените монети и медали се предлагат с любезното съдействие на Gold center и Macoins Gold. Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Наша основна цел е да предоставяме на клиентите си най-качествените продукти за инвестиция в сребро. Затова основните характеристики на нашите монети и медали са:

  • Прилагане на най-новите технологии за производство на сребърни медали
  • Ясно изразен релеф, който разкрива пълната красота на метала
  • Чисто сребро с проба 999-925/1000 (за сребърните монети и медали)
  • Златните монети са отличен вариант за защита срещу инфлация (за златните модели и метали)
  • Всяка златна монета може да бъде продадена по всяка време, като веднага ви предоставя възможност да получите свежи пари

Разнообразие от сребърни и златни монети и медали с различна тежест и размери – възможност за всеки да купи качествен продукт в зависимост от средствата, с които разполага. 

Внимание! Златните монети се предлагат без данък добавена стойност, като благороден метал и са освободени от ДДС. Всички други цени на сайта включват ДДС.

Всеки медал се предлага със специална кутия за съхранение и показване. Всяка монета е в прозрачна капсула.

Качеството на сребърните и златните продукти, които предлагаме е най-важното за нас. Ние не правим компромиси - нашите медали са произведени от чисто злато и сребро.
Това е гаранция за отличен резултат с високо качество.