Сет от три нефритени яйца

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-439
Наличност: В наличност

  • 119.99лв.


Възможни варианти


Категории:


Подобрете сексуалния си живот и здравето си с тези уникални нефритени яйца! Комплект от три нефритени яйца.

Изработени от естествен камък, те ще Ви помогнат, да стегнете мускулите на перинеума си и едновременно с това да изпитвате максимално удовлетворение от секса с Вашият партньор. Ако сте раждала жена, оперирана или имате проблем с вагинална сухота, или изпускане на урина, то това е най-правилното решение за Вас!

Представяме на Вашето внимание варианти за избор на яйце - голям размер XL, за начинаещи (приб. 50*32мм), среден L (прибл. 44*31мм ) или междинен M (прибл. 41*29мм), за напреднали, и малък - за експерти S (прибл. 31*21мм).. Точен размер на яйцата не публикуваме, защото са от естествен камък (нефрит), и е възможно да има лека разлика, в милиметри, от едно яйце до друго, както и в нюанса на зеления цвят.

Яйцата се изпращат с връвчица, без стойката от снимката, тя е само с декоративна цел.  Преди да започнете упражненията с яйцата, е много важно да прочетете бавно и подробно инструкциите и да се подготвите Вас и яйцето. Хигиената е от изключителна важност, а ако имате инфекция, не трябва да правите упражнения, докато инфекцията не отмине. Достатъчно е да отделяте минимално време, но всеки ден, по едно и също време на деня, за да стане като навик. 

Упражнения с нефритени яйца можете да откриете тук: 

Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни пишете, или да ни потърсите на телефона за контакти. Ако искате да се консултирате със специалист, ни пишете на формата за контакти. На Вашите въпроси ще отговорим в рамките на ден или два, по конкретно запитване. Напълно безплатно за Вас.

 

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


нефрит, нефритено яйце, секс, здраве, подарък за жена, кегел, сексуален живот, nefriteno qjce, qice, seks, упражнения с кегел яйца, йони яйца, йони яйце