За нас

Подари с любов е онлайн магазин за подаръци.

Подаръци, направени с любов, които ще оставят качествени спомени и усмивка. Със сигурност ще зарадвате получателя и ще засвидетелствате своето уважение към него, благодарение на персонализираното изживяване.

Сайтът Подари с любов е създаден през 2015 година, с цел да предложи на Вас, нашите клиенти, богат избор от продукти за различни поводи и празници. Оригинални или персонализирани подаръци, стенни часовници, забавни престилки с щампа, бутилки с етикет с Ваша снимка или текст, уникални колажи в рамка с Ваши снимки, грамоти и купи с надпис, любовни подаръци, еротични подаръци, игри за порастнали, късмети за различни поводи, рамки със снимка, декоративни бутилки с нестандартна форма с алкохол, гравирани подаръци, чаши за кафе и чай, халби за бира, чаши за алкохол, подаръчни кошници, корпоративни подаръци, шоколадови подаръци, бонбони, подаръци за деца и новородени, подаръчни комплекти на изгодна цена, подаръци за дома, икони, сервизи за хранене, статуетки, романтични подаръци, подаръци за Свети Валентин, 8 март, Великден, Коледа и много други изненади. От 2018 година фирмата предлага лазерно гравиране по Ваш проект и лазерно рязане на стъкло, плексиглас, корк, кожа, както и други неметали. За корпоративни запитвания можете да ни потърсите на тел.0887712480.

При нас ще откриете лесно това, което търсите, на изгодна цена и с бърза доставка!

Продуктите са лесно достъпни за всеки, без задължителна регистрация през вашия компютър или мобилно устройство. Вече и с опростена система на поръчване. Защото знаем, че сте заети и ценим времето Ви.

Имате въпроси? Нашият екип с удоволствие ще отговори. Ще потърсим решение на нестандартната Ви идея за подарък, за да я превърнем в реалност. За нас е важно Вашето удовлетворение и усмивка.

 

Можете да ни откриете по най-удобния за Вас начин:

на телефон 088 77 12 480, скайп: podarisliubov.com, email: office@podarisliubov.com както и на чата в сайта, или да ни последвате в социалните мрежи: FacebookТwitter, Pinterest и Linkedin.

 

Брандът Подари с любов е собственост на КОЛЪРПАКС ООД. Фирмата предлага различни начини за разплащане, чрез наложен платеж при доставка, плащане по банков път, чрез системата на ePay, изипей, на банкомат или чрез системата PayPal, със сигурна и лесна регистрация на банковите Ви карти - дебитни или кредитни VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro). За клиентите ни от град София предлагаме опцията закупуване на подарък на място, за да спестите време и пари за доставка, на адрес: жк. Белите брези, ул. Хайдушка гора №40, магазин Подари с любов. Преди да дойдете в магазина и да получите своя подарък, се обадете за наличност. Не всички продукти са в наличност в магазина ни.

За клиентите от цяла България поръчки се приемат през сайта и на посочените форми за контакт. Повече информация за вариантите за доставка можете да видите в категория „Условия за доставка“.


Магазин за подаръци Подари с любов в София