За нас

Подари с любов е онлайн магазин за подаръци.

Подаръци, направени с любов, които ще оставят качествени спомени и усмивка. Със сигурност ще зарадвате получателя и ще засвидетелствате своето уважение към него, благодарение на персонализираното изживяване.

Сайтът Подари с любов е създаден през 2015 година, с цел да предложи на Вас, нашите клиенти, богат избор от продукти за различни поводи и празници. Оригинални или персонализирани подаръци, стенни часовници, забавни престилки с щампа, бутилки с етикет с Ваша снимка или текст, уникални колажи в рамка с Ваши снимки, грамоти и купи с надпис, любовни подаръци, еротични подаръци, игри за порастнали, късмети за различни поводи, рамки със снимка, декоративни бутилки с нестандартна форма с алкохол, гравирани подаръци, чаши за кафе и чай, халби за бира, чаши за алкохол, подаръчни кошници, корпоративни подаръци, шоколадови подаръци, бонбони, подаръци за деца и новородени, подаръчни комплекти на изгодна цена, подаръци за дома, икони, сервизи за хранене, статуетки, романтични подаръци, подаръци за Свети Валентин, 8 март, Великден, Коледа и много други изненади. От 2018 година фирмата предлага лазерно гравиране по Ваш проект и лазерно рязане на стъкло, плексиглас, корк, кожа, както и други неметали. За корпоративни запитвания можете да ни потърсите на тел.0887712480.

При нас ще откриете лесно това, което търсите, на изгодна цена и с бърза доставка!

Продуктите са лесно достъпни за всеки, без задължителна регистрация през вашия компютър или мобилно устройство. Вече и с опростена система на поръчване. Защото знаем, че сте заети и ценим времето Ви.

Имате въпроси? Нашият екип с удоволствие ще отговори. Ще потърсим решение на нестандартната Ви идея за подарък, за да я превърнем в реалност. За нас е важно Вашето удовлетворение и усмивка.

 

Можете да ни откриете по най-удобния за Вас начин:

на телефон 088 77 12 480, скайп: podarisliubov.com, email: office@podarisliubov.com както и на чата в сайта, или да ни последвате в социалните мрежи: FacebookТwitter, Pinterest и Linkedin.


Брандът Подари с любов е собственост на КОЛЪРПАКС ООД. Фирмата предлага различни начини за разплащане, чрез наложен платеж при доставка, плащане по банков път, чрез системата на ePay, изипей, на банкомат, със сигурна и лесна регистрация на банковите Ви карти - дебитни или кредитни VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro). Считано от 17.01.2020г., магазина на Подари с любов спира да работи. 

За клиентите от цяла България поръчки се приемат през сайта и на посочените форми за контакт. Повече информация за вариантите за доставка можете да видите в категория „Условия за доставка“.


КОЛЪРПАКС ООД е бенефициент по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”, Приоритетна ос 2 „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“, Инвестиционен приоритет 2.2. „Капацитет за растеж на МСП”, Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”

Основна цел на проект №BG16RFOP002-2.073-7346-C01 е осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19, постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

КОЛЪРПАКС ООД е получил подпомагане по процедурата в размер на 10 000 лв. безвъзмездна финансова помощ.

  

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ