За нас

Подари с любов е онлайн магазин за подаръци.

Подаръци, направени с любов, които ще оставят качествени спомени и усмивка. Със сигурност ще зарадвате получателя и ще засвидетелствате своето уважение към него, благодарение на персонализираното изживяване.

Сайтът Подари с любов е създаден през 2015 година, с цел да предложи на Вас, нашите клиенти, богат избор от продукти за различни поводи и празници. Оригинални или персонализирани подаръци, стенни часовници, забавни престилки с щампа, бутилки с етикет с Ваша снимка или текст, уникални колажи в рамка с Ваши снимки, грамоти и купи с надпис, любовни подаръци, еротични подаръци, игри за порастнали, късмети за различни поводи, рамки със снимка, декоративни бутилки с нестандартна форма с алкохол, гравирани подаръци, чаши за кафе и чай, халби за бира, чаши за алкохол, подаръчни кошници, корпоративни подаръци, шоколадови подаръци, бонбони, подаръци за деца и новородени, подаръчни комплекти на изгодна цена, подаръци за дома, икони, сервизи за хранене, статуетки, романтични подаръци, подаръци за Свети Валентин, 8 март, Великден, Коледа и много други изненади.

При нас ще откриете лесно това, което търсите, на изгодна цена и с бърза доставка!

Продуктите са лесно достъпни за всеки, без задължителна регистрация през вашия компютър или мобилно устройство. Вече и с опростена система на поръчване. Защото знаем, че сте заети и ценим времето Ви.

Имате въпроси? Нашият екип с удоволствие ще отговори. Ще потърсим решение на нестандартната Ви идея за подарък, за да я превърнем в реалност. За нас е важно Вашето удовлетворение и усмивка.

 

Можете да ни откриете по най-удобния за Вас начин:

на телефон 088 77 12 480, скайп: podarisliubov.com, email: office@podarisliubov.com както и на чата в сайта, или да ни последвате в социалните мрежи: Facebook, Google +, Тwitter, Pinterest и Linkedin.

 

Брандът Подари с любов е собственост на КОЛЪРПАКС ООД. Фирмата предлага различни начини за разплащане, чрез наложен платеж при доставка, плащане по банков път или чрез системата PayPal, със сигурна и лесна регистрация на банковите Ви карти - дебитни или кредитни VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro). За клиентите ни от град София предлагаме опцията закупуване на подарък на място, за да спестите време и пари за доставка, на адрес: жк. Белите брези, ул. Хайдушка гора №40, магазин Подари с любов.

За клиентите от цяла България поръчки се приемат през сайта и на посочените форми за контакт. Повече информация за вариантите за доставка можете да видите в категория „Условия за доставка“.


Магазин за подаръци Подари с любов в София