Условия за доставка

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧВАНЕ И ДОСТАВКА ПО ВРЕМЕ НА ПРОМОЦИЯТА "BLACK FRIDAY SALE" от 29.11.2019г. до 02.12.2019г. вкл.

1. Приемат се поръчки онлайн с доставка чрез куриерска фирма Еконт Експрес или получаване в магазина на Подари с любов.

Доставката се извършва в рамките на 7 (СЕДЕМ) работни дни. Получаването в магазина става в рамките на 6 (ШЕСТ) работни дни, след ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБАЖДАНЕ ОТ НАША СТРАНА, че пратката е ГОТОВА за получаване.

2. Поръчките, направени на място в МАГАЗИНА на Подари с любов ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се капарират или предплащат, за да се запази цената на кампанията. Получаването на поръчаните продукти става в срок от 6 (ШЕСТ) работни дни, след ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБАЖДАНЕ ОТ НАША СТРАНА, че пратката е ГОТОВА за получаване.

Моля да имате търпение, всички поръчки ще бъдат обработени.

Независимо дали сте поръчали продукт с намаление или не, доставките в рамките на 7 работни дни е възможно да бъдат забавени!!!


Екипът на Подари с любов пожелава на всички клиенти весели празници и много късмет през 2019 година!

Може да направите поръчката си през сайта или да ни пишете на контактната форма. Получаването на поръчките става по куриер. Необходимата информация, която трябва да дадете за поръчка, е следната:

  • Вашите имена.
  • Дата на която желаете да бъде извършена доставката.
  • Телефон и e-mail за връзка.
  • Точен адрес, на който да бъде изпратена поръчката.

Цената за доставката е фиксирана, до офис на куриерската фирма Еконт Експрес - 4.99лв и доставка до врата - 7.29лв (доставка на следващ работен ден)  до всяка точка на страната. Пратки, по-тежки от 1,5 кг е възможно да бъдат таксувани допълнително, според тарифата на куриерската фирма. Поръчките с доставка до Вашата врата се изпращат чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Всички подаръци, които са чупливи, се опаковат и изолират, с транспортна опаковка. Важно: Докато получавате поръчката от куриер, проверявайте пратката за повреди в следствие на транспорта, след като подпишете товарителницата в присъствие на куриера. Той трябва да ви изчака да направите това. Пратка с установени по-късно повреди, в следствие на транспорта, не се възстановява от podarisliubov.com.

Като клиент имате право да върнете обратно за наша сметка пратка, ако при прегледа, в присъствие на куриера, се установи дефект или разминаване в поръчаният и доставеният продукт. Ако подаръка няма дефекти, и не е персонализиран (не е изготвен с Ваш текст и/или снимка), имате право да го върнете обратно за Ваша сметка, в срок от 7 работни дни след получаването му, съгл. чл. 55, ал.1 от ЗЗП, при условие, че не сте го ползвали и е във вида, в който сте го получили. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за Защита на потребителите, и важат за всички подаръци, които не са произведени по индивидуална поръчка на клиента (персонализация).

Цените, посочени на сайта https://podarisliubov.com са в български лева, за един брой, и НЕ включват такса за доставка. 

Ако сте от град София, можете да получите поръчката си на място в магазина на Подари с любов, в жк. Белите брези, ул. Хайдушка гора 40. Уточнете това с оператора, който ще Ви потърси, за да потвърди поръчката ВИ.