Условия за доставка

Може да направите поръчката си през сайта или да ни пишете на контактната форма. Получаването на поръчките става по куриер. Необходимата информация, която трябва да дадете за поръчка, е следната:

  • Вашите имена.
  • Дата на която желаете да бъде извършена доставката.
  • Телефон и e-mail за връзка.
  • Точен адрес, на който да бъде изпратена поръчката.

Задължително условие за поръчка, е лицето да има навършени 18 години и да може да удостовери това с лична карта при получаване на пратката от куриер/офис на Еконт експрес. За лицата, които са непълнолетни, е необходимо при получаване на пратка, да присъства родител или настойник, който да удостовери получаването на пратката. Алкохол и еротични подаръци не се продават на лица под 18 години.

Цената за доставката е фиксирана.

Настоящи цени (от 01.06.22г.) - до офис на куриерската фирма Еконт Експрес - 6.39лв и доставка до врата - 8.59лв (доставка на следващ работен ден)  до всяка точка на страната. Пратки, по-тежки от 1,5 кг е възможно да бъдат таксувани допълнително, според тарифата на куриерската фирма. Поръчките с доставка до Вашата врата се изпращат чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Всички подаръци се изпращат с опция преглед. Чупливите подаръци се опаковат и изолират, с транспортна опаковка. Важно: Докато получавате поръчката от куриер, проверявайте пратката за повреди в следствие на транспорта, след като подпишете товарителницата в присъствие на куриера. Той трябва да ви изчака да направите това. Пратка с установени по-късно повреди, в следствие на транспорта, не се възстановява от podarisliubov.com.

Като клиент имате право да върнете обратно за наша сметка пратка, ако при прегледа, в присъствие на куриера, се установи дефект или разминаване в поръчаният и доставеният продукт. Ако подаръка няма дефекти, и не е персонализиран (не е изготвен с Ваш текст и/или снимка), имате право да го върнете обратно за Ваша сметка, в срок от 14 работни дни след получаването му, съгл. чл. 55, ал.1 от ЗЗП, при условие, че не сте го ползвали и е във вида, в който сте го получили. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за Защита на потребителите, и важат за всички подаръци, които не са произведени по индивидуална поръчка на клиента (персонализация).

Цените, посочени на сайта https://podarisliubov.com са в български лева, за един брой, и НЕ включват такса за доставка.

Последна дата на актуализация: 01.06.2022г.