Условия за доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА ПОДАРЪЦИ ПО ВРЕМЕ НА ПРОМОЦИЯТА BLACK FRIDAY

Всички поръчки, направени от 00:00ч до 24:00ч на 24.11.17 ще бъдат доставени в срок до 7 работни дни. Всяка поръчка ще бъде потвърдена по телефона. Молим за търпение, впредвид повишената активност както при подготовка на подаръците, така и от страна на куриерите.


Екипът на Подари с любов пожелава на всички приятно пазаруване, весели празници и много късмет!

Може да направите поръчката си през сайта или да ни пишете на контактната форма. Получаването на поръчките става по куриер. Необходимата информация, която трябва да дадете за поръчка, е следната:

  • Вашите имена.
  • Дата на която желаете да бъде извършена доставката.
  • Телефон и e-mail за връзка.
  • Точен адрес, на който да бъде изпратена поръчката.

Цената за доставката е фиксирана, до офис на куриерската фирма Еконт Експрес - 4.50лв и доставка до врата - 6.90лв (доставка на следващ работен ден)  до всяка точка на страната. Пратки, по-тежки от 1,5 кг е възможно да бъдат таксувани допълнително, според тарифата на куриерската фирма. Поръчките с доставка до Вашата врата се изпращат чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Всички подаръци, които са чупливи, се опаковат и изолират, с транспортна опаковка. Важно: Докато получавате поръчката от куриер, проверявайте пратката за повреди в следствие на транспорта, след като подпишете товарителницата в присъствие на куриера. Той трябва да ви изчака да направите това. Пратка с установени по-късно повреди, в следствие на транспорта, не се възстановява от podarisliubov.com.

Като клиент имате право да върнете обратно за наша сметка пратка, ако при прегледа, в присъствие на куриера, се установи дефект или разминаване в поръчаният и доставеният продукт. Ако подаръка няма дефекти, и не е персонализиран (не е изготвен с Ваш текст и/или снимка), имате право да го върнете обратно за Ваша сметка, в срок от 7 работни дни след получаването му, съгл. чл. 55, ал.1 от ЗЗП, при условие, че не сте го ползвали и е във вида, в който сте го получили. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за Защита на потребителите, и важат за всички подаръци, които не са произведени по индивидуална поръчка на клиента (персонализация).

Цените, посочени на сайта https://podarisliubov.com са в български лева, за един брой, и НЕ включват такса за доставка. Поръчки на стойност над 99лв, се доставят с безплатна доставка, когато теглото им е до 1,5кг. По-тежки пратки от 1,5кг се таксуват по цените на куриерската фирма.

Ако сте от град София, можете да получите поръчката си на място в магазина на Подари с любов, в жк. Белите брези, ул. Хайдушка гора 40. Уточнете това с оператора, който ще Ви потърси, за да потвърди поръчката ВИ.