Условия за доставка

Екипът на Подари с любов пожелава на всички весели празници и много късмет.

Работно време по време на празниците.

03.03.2017 - петък, работно време от 09:00 до 13:00 часа (съботно раб.време) за офисите на еконт.
04.03.2017 - събота, почивен ден за офисите на еконт.
06.03.2017 - понеделник - работен ден.

Може да направите поръчката си през сайта или да ни пишете на контактната форма. Получаването на поръчките става по куриер. Необходимата информация, която трябва да дадете за поръчка, е следната:

  • Вашите имена.
  • Дата на която желаете да бъде извършена доставката.
  • Телефон и e-mail за връзка.
  • Точен адрес, на който да бъде изпратена поръчката.

Цената за доставката е фиксирана, до офис на куриерската фирма Еконт Експрес - 4.50лв, и доставка до врата - 6.90лв до всяка точка на страната. Пратки, по-тежки от 2кг е възможно да бъдат таксувани допълнително, според тарифата на куриерската фирма. Поръчките с доставка до Вашата врата се изпращат чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Всички подаръци, които са чупливи, се опаковат и изолират, с транспортна опаковка. Важно: Докато получавате поръчката от куриер, проверявайте пратката за повреди в следствие на транспорта, след като подпишете товарителницата в присъствие на куриера. Той трябва да ви изчака да направите това. Пратка с установени по-късно повреди, в следствие на транспорта, не се възстановява от podarisliubov.com.

Като клиент имате право да върнете обратно за наша сметка пратка, ако при прегледа, в присъствие на куриера, се установи дефект или разминаване в поръчаният и доставеният продукт. Ако подаръка няма дефекти, и не е персонализиран (не е изготвен с Ваш текст и/или снимка), имате право да го върнете обратно за Ваша сметка, в срок от 7 работни дни след получаването му, съгл. чл. 55, ал.1 от ЗЗП, при условие, че не сте го ползвали и е във вида, в който сте го получили. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за Защита на потребителите, и важат за всички подаръци, които не са произведени по индивидуална поръчка на клиента (персонализация).

Цените, посочени на сайта https://podarisliubov.com са в български лева, за един брой, и НЕ включват такса за доставка. Поръчки на стойност над 99лв, се доставят с безплатна доставка, когато теглото им е до 2кг. По-тежки пратки от 2кг се таксуват по цените на куриерската фирма. 

Ако сте от град София, можете да получите поръчката си на място в магазина на Подари с любов, в жк. Белите брези, ул. Хайдушка гора 40. Уточнете това с оператора, който ще Ви потърси, за да потвърди поръчката ВИ.