Блог за подаръци

Съвети при избора на подарък, интересни предложения и нови продукти от каталога на Подари с любов


Чудите се какъв подарък да изберете?

  • Прочетете съвети за избор на подарък
  • Вижте новите предложения от нашия каталог
  • Научете повече за социалните инициативи на магазин "Подари с любов"

Подаръци за ценители на алкохола

Подаръци за ценители на алкохола

Когато Ви се налага да избирате качествен подарък за ценител на алкохола, не винаги любимата напитка е достатъчна. Добра идея е вместо това, да изберете нестандартна бутилка – която може да се ползва многократно, или интересен аксесоар, който да улеснява наливането на напитката.

n3psl 31/05/2017 2557 0

39 подаръка за жени

39 подаръка за жени

Често се затрудняваме в избора на подарък, когато сме поканени на рожден ден, имен ден или искаме да изненадаме половинката за годишнина. Какво да подарим на женския пол, е въпрос, който често си задаваме. Подбрали сме Ви 39 подаръка, от които може лесно да изберете.

n3psl 27/05/2017 1601 0

„Подари с любов“ в „АЕЦ Козлодуй“

„Подари с любов“ в „АЕЦ Козлодуй“

Наскоро наши подаръци вдъхнаха настроение на фирменото парти на голям екип от работници. Става дума за АЕЦ Козлодуй – най-големият производител на електричество за България и неговите служители.

n3psl 22/10/2016 787 0

Готови ли сте за лятото

Готови ли сте за лятото

Разнообразете сивото ежедневие и изберете нова професия - полицай, пожарникар, медицинска сестра... или просто се забавлявайте! Облечете се в престилка с нестандартна щампа и доза настроение!Перфектни за подарък, забавни както за Вас, така и за хората около Вас, български престилки с щампа!

n3psl 08/06/2016 780 0

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)