Блог за подаръци

Съвети при избора на подарък, интересни предложения и нови продукти от каталога на Подари с любов


Чудите се какъв подарък да изберете?

  • Прочетете съвети за избор на подарък
  • Вижте новите предложения от нашия каталог
  • Научете повече за социалните инициативи на магазин "Подари с любов"

Как да изберем подаръци за Цветница: Топ 6 идеи

Как да изберем подаръци за Цветница: Топ 6 идеи

Цветница е един от онези празници, които ни карат да се размислим не само за пролетта и новия живот, но и за традицията на даряване. В този момент, мнозина се питат "как да изберем подаръци за Цветница и имен ден", така че да оставим усмивка и спомен в сърцата на близките си. В този блог пост, ще ви разкрием тайните зад идеалния избор на подаръци за имен ден.

Бърз избор на подарък за мъж

Бърз избор на подарък за мъж

Труден избор или мисията невъзможна? Бързият избор на подарък за мъж често крие много въпросителни.Добре ли го познаваме? С какъв бюджет разполагаме? Колко човека подаряват? С какво време разполагаме - цял ден или ни трябва за веднага?

Какво представлява Фън Шуй

Какво представлява Фън Шуй

Наука ли е или изкуство?Отговорът е и двете. Hayĸa е, зaщoтo имa cepиoзнa тeopeтичнa ocнoвa, ĸaĸтo и cвoи ypeди (ĸoмпac, мaxaлo и дp.), фopмyли, изчиcлeния. Изĸycтвo е, зaщoтo вcяĸа подредба изиcĸвa творческа намеса, цвят и форма.

Летните имени дни са повод за приятни преживявания

Летните имени дни са повод за приятни преживявания

Именият ден не се отбелязва навсякъде по света, но в България той е вторият най-честван личен празник за всеки човек и почти никой не го пропуска. За по-популярните имени дни има разнообразни празнични традиции в различните региони на страната, но основната прилика за всички имени дни е, че се празнува на една и съща дата всяка година, на която именикът отбелязва тържествено или не чак толкова повода си, предлага почерпка и се радва на подаръци. 

Как да приготвиш коктейл през лятото?

Как да приготвиш коктейл през лятото?

Наскоро ни попадна един стар разказ, в който мила дама, отивайки за лятната си почивка с родителите си, децата и котките в семейната вила една вечер получила впечатляващи инструкции от майка си за приготвянето на освежаваща алкохолна напитка.  

Ползите от нефритените яйца

Ползите от нефритените яйца

В тази статия ще научите какви са ползите от употребата на кегел яйца, познати още като нефритени или йони яйца. Как да разпознаете истинския нефрит? Какви видове яйца има и какво да изберем?

Игрите и децата

Игрите и децата

В своето развитие децата опознават света чрез заобикалящия ги свят, с помощта на родителите си и разбира се - чрез играенето на различни игри, наричани още храна за детския мозък. 

В името на розата

В името на розата

Наближава един от най-големите международни празници, а именно – Денят на жената, 8-ми Март. На този празник трябва да поздравим различни жени, майки, баби, за тяхната неуморна грижа 24/7, съвети и безкрайна любов, сестри, лели, свекърви. Празник имат дамите – учители на нашите деца, госпожите - учителки в детската градина и ясла, за тяхното желязно търпение и обясняване на трудния за разбиране материал. На този ден, за празника мъжете избират подарък от жест на внимание за своите половинки – техните приятелки и съпруги. И винаги си задаваме въпроса: Какво да подарим?

Кои са най-интересните подаръци за Свети Валентин

Кои са най-интересните подаръци за Свети Валентин

Богат избор от подаръци, но какво да изберете? За да бъдем максимално полезни, ще разгледаме подаръците по вид на изработката – такива, които изискват повече внимание, персонализация със снимка или текст, готови бързи романтични подаръци или еротични предложения за младите двойки, и разбира се – подаръци за семейни половинки, когато жеста на внимание е от значение.

Подаръци за ценители на алкохола

Подаръци за ценители на алкохола

Когато Ви се налага да избирате качествен подарък за ценител на алкохола, не винаги любимата напитка е достатъчна. Добра идея е вместо това, да изберете нестандартна бутилка – която може да се ползва многократно, или интересен аксесоар, който да улеснява наливането на напитката.

39 подаръка за жени

39 подаръка за жени

Често се затрудняваме в избора на подарък, когато сме поканени на рожден ден, имен ден или искаме да изненадаме половинката за годишнина. Какво да подарим на женския пол, е въпрос, който често си задаваме. Подбрали сме Ви 39 подаръка, от които може лесно да изберете.

„Подари с любов“ в „АЕЦ Козлодуй“

„Подари с любов“ в „АЕЦ Козлодуй“

Наскоро наши подаръци вдъхнаха настроение на фирменото парти на голям екип от работници. Става дума за АЕЦ Козлодуй – най-големият производител на електричество за България и неговите служители.

Готови ли сте за лятото

Готови ли сте за лятото

Разнообразете сивото ежедневие и изберете нова професия - полицай, пожарникар, медицинска сестра... или просто се забавлявайте! Облечете се в престилка с нестандартна щампа и доза настроение!Перфектни за подарък, забавни както за Вас, така и за хората около Вас, български престилки с щампа!

Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)