Блог за подаръци

Съвети при избора на подарък, интересни предложения и нови продукти от каталога на Подари с любов


Чудите се какъв подарък да изберете?

  • Прочетете съвети за избор на подарък
  • Вижте новите предложения от нашия каталог
  • Научете повече за социалните инициативи на магазин "Подари с любов"

Бърз избор на подарък за мъж

Бърз избор на подарък за мъж

Труден избор или мисията невъзможна? Бързият избор на подарък за мъж често крие много въпросителни.Добре ли го познаваме? С какъв бюджет разполагаме? Колко човека подаряват? С какво време разполагаме - цял ден или ни трябва за веднага?

podarisliubov 05/11/2022 407 0

Какво представлява Фън Шуй

Какво представлява Фън Шуй

Наука ли е или изкуство?Отговорът е и двете. Hayĸa е, зaщoтo имa cepиoзнa тeopeтичнa ocнoвa, ĸaĸтo и cвoи ypeди (ĸoмпac, мaxaлo и дp.), фopмyли, изчиcлeния. Изĸycтвo е, зaщoтo вcяĸа подредба изиcĸвa творческа намеса, цвят и форма.

podarisliubov 09/06/2022 629 0

Летните имени дни са повод за приятни преживявания

Летните имени дни са повод за приятни преживявания

Именият ден не се отбелязва навсякъде по света, но в България той е вторият най-честван личен празник за всеки човек и почти никой не го пропуска. За по-популярните имени дни има разнообразни празнични традиции в различните региони на страната, но основната прилика за всички имени дни е, че се празнува на една и съща дата всяка година, на която именикът отбелязва тържествено или не чак толкова повода си, предлага почерпка и се радва на подаръци. 

Как да приготвиш коктейл през лятото?

Как да приготвиш коктейл през лятото?

Наскоро ни попадна един стар разказ, в който мила дама, отивайки за лятната си почивка с родителите си, децата и котките в семейната вила една вечер получила впечатляващи инструкции от майка си за приготвянето на освежаваща алкохолна напитка.  

Ползите от нефритените яйца

Ползите от нефритените яйца

В тази статия ще научите какви са ползите от употребата на кегел яйца, познати още като нефритени или йони яйца. Как да разпознаете истинския нефрит? Какви видове яйца има и какво да изберем?

podarisliubov 17/06/2021 2369 0

Игрите и децата

Игрите и децата

В своето развитие децата опознават света чрез заобикалящия ги свят, с помощта на родителите си и разбира се - чрез играенето на различни игри, наричани още храна за детския мозък. 

В името на розата

В името на розата

Наближава един от най-големите международни празници, а именно – Денят на жената, 8-ми Март. На този празник трябва да поздравим различни жени, майки, баби, за тяхната неуморна грижа 24/7, съвети и безкрайна любов, сестри, лели, свекърви. Празник имат дамите – учители на нашите деца, госпожите - учителки в детската градина и ясла, за тяхното желязно търпение и обясняване на трудния за разбиране материал. На този ден, за празника мъжете избират подарък от жест на внимание за своите половинки – техните приятелки и съпруги. И винаги си задаваме въпроса: Какво да подарим?

Кои са най-интересните подаръци за Свети Валентин

Кои са най-интересните подаръци за Свети Валентин

Богат избор от подаръци, но какво да изберете? За да бъдем максимално полезни, ще разгледаме подаръците по вид на изработката – такива, които изискват повече внимание, персонализация със снимка или текст, готови бързи романтични подаръци или еротични предложения за младите двойки, и разбира се – подаръци за семейни половинки, когато жеста на внимание е от значение.

podarisliubov 21/01/2020 2287 0

Подаръци за ценители на алкохола

Подаръци за ценители на алкохола

Когато Ви се налага да избирате качествен подарък за ценител на алкохола, не винаги любимата напитка е достатъчна. Добра идея е вместо това, да изберете нестандартна бутилка – която може да се ползва многократно, или интересен аксесоар, който да улеснява наливането на напитката.

39 подаръка за жени

39 подаръка за жени

Често се затрудняваме в избора на подарък, когато сме поканени на рожден ден, имен ден или искаме да изненадаме половинката за годишнина. Какво да подарим на женския пол, е въпрос, който често си задаваме. Подбрали сме Ви 39 подаръка, от които може лесно да изберете.

podarisliubov 27/05/2017 3346 0

„Подари с любов“ в „АЕЦ Козлодуй“

„Подари с любов“ в „АЕЦ Козлодуй“

Наскоро наши подаръци вдъхнаха настроение на фирменото парти на голям екип от работници. Става дума за АЕЦ Козлодуй – най-големият производител на електричество за България и неговите служители.

Готови ли сте за лятото

Готови ли сте за лятото

Разнообразете сивото ежедневие и изберете нова професия - полицай, пожарникар, медицинска сестра... или просто се забавлявайте! Облечете се в престилка с нестандартна щампа и доза настроение!Перфектни за подарък, забавни както за Вас, така и за хората около Вас, български престилки с щампа!

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)