Гривна "Релакс" с естествени камъни, за мъже и за жени

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-4873
Наличност: В наличност

  • 24.99лв.Категории:


Красива гривна, подходяща за ежедневна употреба както от мъже, така и от жени. Гривната е изработена от три естествени камъка, които благоприятстват за баланс и релаксация. Това са: тигрово око, черен обсидиан и хематит.


1. Тигрово око. Вид кварц, наподобяващ око на котка или тигър. Смята се, че има магични свойства, които се характеризират с намаляване на стреса, облекчаване на тревожността, увеличаване на творческата енергия и силата на волята.

2. Черен обсидиан.  Познат е като един от най-мощните скъпоценни камъни. Успокоява напрежението и защитава от повишена тревожност и депресия. Спомага за по-леко боледуване при грипни заболявания. Смята се, че основното магическо свойство на вулканичното стъкло е мощен щит срещу негативни ефекти. 

3. Хематит. Сив на цвят, непрозрачен камък, със силен метален блясък. Естественият хематит балансира самочувствието и премахва негативността. Отблъсква отрицателните мисли и чувства. 


Независимо от предполагаемите им магични свойства, естествените камъни притежават своя уникален и неподправен блясък, всеки камък е различен и е възможно да има лека разлика от снимката и реалната гривна.

Размер на гривната: регулируем, универсален (на ластична корда).


Време за доставка: 1 работен ден.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите оригинални подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


хематит, черен обсидиан, тигрово око, гривна, магически свойства, естествени камъни, релакс, баланс