Начини на плащане

За Ваше удобство и улеснение, предлагаме различни варианти за плащане – на куриер в брой при доставката ( с наложен платеж ), по банков път, чрез системата на PayPal (за клиенти от чужбина) и на място в нашия магазин (за клиенти от гр. София).


ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Плащате подаръка (стоката) на куриера в брой при доставката. Всяка пратка може да бъде прегледана преди да бъде заплатена – опция „Виж преди да платиш“.


ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ – само за клиенти в България.

Ако изберете този начин на плащане, можете да извършите плащането по банковата сметка на podarisliubov.com – фирма КОЛЪРПАКС ООД. Данните за плащане ще получите при завършване на поръчката, в автоматичен отговор на Вашия имейл. Подаръка ще бъде изпратен след като плащането се отрази по нашата сметка.


Unicredit Bulbank, гр. София
ул. Княз Александър Батенберг №12
IBAN: BG87UNCR70001522274309
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: КОЛЪРПАКС ООД
Основание за плащането: Номер на поръчката.


Ако сте в чужбина и желаете да заплатите по банков път, ще има оскъпяване в размер на 13,80 лв. ( такса международен превод ), затова препоръчваме от чужбина да използвате системата на PayPal.


ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ PAYPAL – за клиенти извън България.

Системата на PayPal е един от най-сигурните начини за плащане през Интернет.
Разплащанията се извършват посредством предварителна регистрация и верификация на имейл адрес и кредитна или дебитна карта. Можете да заплатите в различна валута. При избор на този метод за плащане, системата автоматично ще Ви прехвърли на страницата на PayPal.


Фирма КОЛЪРПАКС ООД е регистрирана като търговец в PayPal с имейл office@podarisliubov.com. За основание на плащане посочете номер на поръчката.


ПЛАЩАНЕ НА МЯСТО В МАГАЗИНА НА ПОДАРИ С ЛЮБОВ

Заповядайте на място в нашия магазин, който се намира в гр. София, жк. Белите брези, ул. Хайдушка гора 40. Посочете номера на поръчката, по която плащате и име на клиент.