Начини на плащане

За Ваше удобство и улеснение, предлагаме различни варианти за плащане – на куриер в брой при доставката ( с наложен платеж ), по банков път, чрез системата на ePay (за клиенти от България), чрез системата на Изипей и на банкомат (чрез системата на B-pay).  Всички персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) се предплащат! Обработката на персонализираните подаръци ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕ.


ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Плащате подаръка (стоката) на куриера в брой при доставката. Всяка пратка може да бъде прегледана преди да бъде заплатена – опция „Виж преди да платиш“.


ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ само за клиенти в България.

Ако изберете този начин на плащане, можете да извършите плащането по банковата сметка на podarisliubov.com – фирма КОЛЪРПАКС ООД. Данните за плащане ще получите при завършване на поръчката, в автоматичен отговор на Вашия имейл. Подаръка ще бъде изпратен след като плащането се отрази по нашата сметка.


Unicredit Bulbank, гр. София
ул. Княз Александър Батенберг №12
IBAN: BG87UNCR70001522274309
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: КОЛЪРПАКС ООД
Основание за плащането: Номер на поръчката.


Ако сте в чужбина и желаете да заплатите по банков път, ще има оскъпяване в размер на 19,56 лв. ( такса международен превод ), затова не го препоръчваме.


ПЛАЩАНЕ чрез ePay – за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където можете да влезете във Вашия профил и да извършите плащането. 

Фирма КОЛЪРПАКС ООД е регистрирана като търговец е ePay с име на фирмата и сайт Подари с любов. За основание на плащане системата ще Ви посочи автоматично номер на поръчка (фактура) и сума за плащане. След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.


ПЛАЩАНЕ чрез EASYPAY – за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където трябва да изберете опция Плащане през Изипей. Сайта на ePay ще Ви посочи най-близките офиси на Изипей, за Ваше удобство. Ще се генерира 10-цифрен код за плащане, който е активен 24 часа. Препишете кода. След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.


ПЛАЩАНЕ на БАНКОМАТ (B-PAY) – за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където трябва да изберете опция Плащане на банкомат. Ще получите код за плащане, както и инструкции за плащане през банкомат.  След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.