Начини на плащане

За Ваше удобство и улеснение, предлагаме различни варианти за плащане – на куриер в брой при доставката ( с наложен платеж ), по банков път, чрез системата на PayPal (за клиенти от чужбина), чрез системата на ePay (за клиенти от България), чрез системата на Изипей, на банкомат (чрез системата на B-pay) и на място в нашия магазин (за клиенти от гр. София). Всички персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) се предплащат! Обработката на персонализираните подаръци ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕ.


ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Плащате подаръка (стоката) на куриера в брой при доставката. Всяка пратка може да бъде прегледана преди да бъде заплатена – опция „Виж преди да платиш“.


ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ – само за клиенти в България.

Ако изберете този начин на плащане, можете да извършите плащането по банковата сметка на podarisliubov.com – фирма КОЛЪРПАКС ООД. Данните за плащане ще получите при завършване на поръчката, в автоматичен отговор на Вашия имейл. Подаръка ще бъде изпратен след като плащането се отрази по нашата сметка.


Unicredit Bulbank, гр. София
ул. Княз Александър Батенберг №12
IBAN: BG87UNCR70001522274309
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: КОЛЪРПАКС ООД
Основание за плащането: Номер на поръчката.


Ако сте в чужбина и желаете да заплатите по банков път, ще има оскъпяване в размер на 13,80 лв. ( такса международен превод ), затова препоръчваме от чужбина да използвате системата на PayPal.


ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ PAYPAL – за клиенти извън България.

Системата на PayPal е един от най-сигурните начини за плащане през Интернет.
Разплащанията се извършват посредством предварителна регистрация и верификация на имейл адрес и кредитна или дебитна карта. Можете да заплатите в различна валута. При избор на този метод за плащане, системата автоматично ще Ви прехвърли на страницата на PayPal.


Фирма КОЛЪРПАКС ООД е регистрирана като търговец в PayPal с имейл office@podarisliubov.com. За основание на плащане посочете номер на поръчката.


ПЛАЩАНЕ чрез ePay – за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където можете да влезете във Вашия профил и да извършите плащането. 

Фирма КОЛЪРПАКС ООД е регистрирана като търговец е ePay с име на фирмата и сайт Подари с любов. За основание на плащане системата ще Ви посочи автоматично номер на поръчка (фактура) и сума за плащане. След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.


ПЛАЩАНЕ чрез EASYPAY – за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където трябва да изберете опция Плащане през Изипей. Сайта на ePay ще Ви посочи най-близките офиси на Изипей, за Ваше удобство. Ще се генерира 10-цифрен код за плащане, който е активен 24 часа. Препишете кода. След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.


ПЛАЩАНЕ на БАНКОМАТ (B-PAY) – за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където трябва да изберете опция Плащане на банкомат. Ще получите код за плащане, както и инструкции за плащане през банкомат.  След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.


ПЛАЩАНЕ НА МЯСТО В МАГАЗИНА НА ПОДАРИ С ЛЮБОВ

Заповядайте на място в нашия магазин, който се намира в гр. София, жк. Белите брези, ул. Хайдушка гора 40. Посочете номера на поръчката, по която плащате и име на клиент. Преди да дойдете в магазина и да получите своя подарък, се обадете за наличност. Не всички продукти са в наличност в магазина ни.