Начини на плащане

За Ваше удобство и улеснение, предлагаме различни варианти за плащане – на куриер в брой при доставката ( с наложен платеж ), по банков път, чрез системата на ePay (за клиенти от България), чрез системата на Изипей и на банкомат (чрез системата на B-pay).  Всички персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) се предплащат! Обработката на персонализираните подаръци ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕ.


ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ с Еконт Експрес

Плащате подаръка (стоката) на куриера в брой при доставката. Всяка пратка може да бъде прегледана преди да бъде заплатена – опция „Виж преди да платиш“.


ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ за клиенти в България.

Ако изберете този начин на плащане, можете да извършите плащането по банковата сметка на podarisliubov.com – фирма КОЛЪРПАКС ООД. Данните за плащане ще получите при завършване на поръчката, в автоматичен отговор на Вашия имейл. Подаръка ще бъде изпратен след като плащането се отрази по нашата сметка.

Unicredit Bulbank, гр. София
ул. Княз Александър Батенберг №12
IBAN: BG87UNCR70001522274309
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: КОЛЪРПАКС ООД
Основание за плащането: Номер на поръчката.


ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ – за клиенти в чужбина (извън България). 

Unicredit Bulbank, гр. София

пл. Света Неделя №7

IBAN: BG39UNCR70001524109346

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: COLORPACKS LTD

Основание за плащането: Номер на поръчката.

Подаръка ще бъде изпратен след като плащането се отрази по нашата сметка.


Отложено плащане с NewPay

(С опция за разсрочено плащане БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ до 30 дни, след регистрация за сигурност.)

При избор на този метод, NewPay плаща стойността на поръчката вместо вас на търговеца,

а Вие трябва да заплатите сумата към NewPay на 4 месечни вноски.

За повече информация: https://newpay.bg


ПЛАЩАНЕ С КАРТА EcontPay (Гарантирано от Еконт)

При този метод на плащане, можете да платите с Ваша кредитна или дебитна карта като EcontPay резервира сума, равна на стойността на поръчаната стока + сумата за доставка.

Ако, в рамките на пет календарни дни, Търговеца не изпрати поръчката, сумата се възстановява обратно по Вашата сметка и Вие не губите нищо. 

Когато клиентът приеме пратката, сумата се тегли от банковата му карта.

ВАЖНО: За Ваша сигурност плащането се оторизира чрез системата на Borica и се изисква 3D динамична парола.

Ако нямате регистрация на картата си за динамична парола, плащането няма да бъде прието от Borica.

Ако клиентът върне или не потърси стоката в срок от 7 работни дни, сумата му се възстановява с приспаднати разходи за доставка и връщане на стоката към Вас.


ПЛАЩАНЕ чрез ePay – за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където можете да влезете във Вашия профил и да извършите плащането. 

Фирма КОЛЪРПАКС ООД е регистрирана като търговец е ePay с име на фирмата и сайт Подари с любов. За основание на плащане системата ще Ви посочи автоматично номер на поръчка (фактура) и сума за плащане. След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.


ПЛАЩАНЕ чрез EASYPAY– за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където трябва да изберете опция Плащане през Изипей. Сайта на ePay ще Ви посочи най-близките офиси на Изипей, за Ваше удобство. Ще се генерира 10-цифрен код за плащане, който е активен 24 часа. Препишете кода. След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.


ПЛАЩАНЕ на БАНКОМАТ (B-pay– за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където трябва да изберете опция Плащане на банкомат. Ще получите код за плащане, както и инструкции за плащане през банкомат.  След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.