Начини на плащане

За Ваше удобство и улеснение, предлагаме различни варианти за плащане – на куриер в брой при доставката ( с наложен платеж ), по банков път, чрез системата на ePay (за клиенти от България), чрез системата на Изипей и на банкомат (чрез системата на B-pay).  Всички персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) се предплащат! Обработката на персонализираните подаръци ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕ.


ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ с Еконт Експрес

Плащате подаръка (стоката) на куриера в брой при доставката. Всяка пратка може да бъде прегледана преди да бъде заплатена – опция „Виж преди да платиш“.


ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ за клиенти в България.

Ако изберете този начин на плащане, можете да извършите плащането по банковата сметка на podarisliubov.com – фирма КОЛЪРПАКС ООД. Данните за плащане ще получите при завършване на поръчката, в автоматичен отговор на Вашия имейл. Подаръка ще бъде изпратен след като плащането се отрази по нашата сметка.

Unicredit Bulbank, гр. София
ул. Княз Александър Батенберг №12
IBAN: BG87UNCR70001522274309
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: КОЛЪРПАКС ООД
Основание за плащането: Номер на поръчката.


ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ – за клиенти в чужбина (извън България). 

Unicredit Bulbank, гр. София

пл. Света Неделя №7

IBAN: BG39UNCR70001524109346

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: COLORPACKS LTD

Основание за плащането: Номер на поръчката.

Подаръка ще бъде изпратен след като плащането се отрази по нашата сметка.


Отложено плащане с NewPay

(С опция за разсрочено плащане БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ до 30 дни, след регистрация за сигурност.)

При избор на този метод, NewPay плаща стойността на поръчката вместо вас на търговеца,

а Вие трябва да заплатите сумата към NewPay на 4 месечни вноски.

За повече информация: https://newpay.bg


ПЛАЩАНЕ С КАРТА EcontPay (Гарантирано от Еконт)

При този метод на плащане, можете да платите с Ваша кредитна или дебитна карта като EcontPay резервира сума, равна на стойността на поръчаната стока + сумата за доставка.

Ако, в рамките на пет календарни дни, Търговеца не изпрати поръчката, сумата се възстановява обратно по Вашата сметка и Вие не губите нищо. 

Когато клиентът приеме пратката, сумата се тегли от банковата му карта.

Моля, НЕ ИЗБИРАЙТЕ ТОЗИ МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ, когато доставката трябва да се осъществи след повече от ТРИ работни дни.

ВАЖНО: За Ваша сигурност плащането се оторизира чрез системата на Borica и се изисква 3D динамична парола.

Ако нямате регистрация на картата си за динамична парола, плащането няма да бъде прието от Borica.

Ако клиентът върне или не потърси стоката в срок от 7 работни дни, сумата му се възстановява с приспаднати разходи за доставка и връщане на стоката към Вас.


ПЛАЩАНЕ чрез ePay – за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където можете да влезете във Вашия профил и да извършите плащането. 

Фирма КОЛЪРПАКС ООД е регистрирана като търговец е ePay с име на фирмата и сайт Подари с любов. За основание на плащане системата ще Ви посочи автоматично номер на поръчка (фактура) и сума за плащане. След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.


ПЛАЩАНЕ чрез EASYPAY– за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където трябва да изберете опция Плащане през Изипей. Сайта на ePay ще Ви посочи най-близките офиси на Изипей, за Ваше удобство. Ще се генерира 10-цифрен код за плащане, който е активен 24 часа. Препишете кода. След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.


ПЛАЩАНЕ на БАНКОМАТ (B-pay– за клиенти в България.

Изберете метод на плащане ePay. Системата ще Ви пренасочи към страницата на ePay, от където трябва да изберете опция Плащане на банкомат. Ще получите код за плащане, както и инструкции за плащане през банкомат.  След като извършите плащането, системата ще актуализира статуса на поръчката Ви.