Яйце за кегел упражнения от опал (jade egg) с безплатна доставка до офис на еконт. Яйце за кегел упражнения от опал (jade egg) с безплатна доставка до офис на еконт.Подобрете сексуалн.. Category: Anvils Product #: 17-004 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 59,00 лв $59,00 лв Available from: Condition: excellent condition В наличност
Начало » Подаръци за жени » Нефритени яйца » Яйце за кегел упражнения от опал (jade egg) с безплатна доставка до офис на еконт.

Яйце за кегел упражнения от опал (jade egg) с безплатна доставка до офис на еконт.

Код на продукта: 17-004

Наличност: В наличност

Категории: Подаръци за жени | Нефритени яйца |

Описание:

Яйце за кегел упражнения от опал (jade egg) с безплатна доставка до офис на еконт.

Подобрете сексуалния си живот и здравето си с това уникално кегел яйце от опал! Сега с безплатна доставка до офис на еконт.

както вече сте прочели, тези яйца са изработени от естествен камък, и  ще Ви помогнат да стегнете мускулите на перинеума си и едновременно с това да изпитвате максимално удовлетворение от секса с Вашият партньор. Различни и многобройни са причините да тренирате с тях - но ето основните: ако сте раждала жена, оперирана сте, имате проблем с вагинална сухота, или изпускане на урина, то това е най-правилното решение за Вас!

Със специалното съдействие на Жадел ЕООД, представяме на Вашето внимание различни варианти за избор на яйце - голям размер (приблиз. 50*32мм), за начинаещи, среден размер (приблиз. 44*31мм), за напреднали, междинен размер (прибл. 41*29мм) за по-уверените и малък размер (приблиз. 31*21мм) - за експерти (към момента от опал не е в наличност). Точен размер на яйцата не публикуваме, защото са от естествен камък (опал), и е възможно да има лека разлика, в милиметри, в размера, както и в нюанса на цвета.

Доставка. Яйцето се изпраща с връвчица, без стойката от снимката, тя е само с декоративна цел.  Преди да започнете упражненията с яйцата, е много важно да прочетете бавно и подробно инструкциите и да се подготвите Вас и яйцето. ВАЖНО! Хигиената е от изключителна важност, а ако имате инфекция, не трябва да правите упражнения, докато инфекцията не отмине. Достатъчно е да отделяте минимално време, но всеки ден, по едно и също време на деня, за да стане като навик. 

Упражнения с нефритени яйца (jade eggs) можете да откриете тук: 

Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни пишете, или да ни потърсите на телефона за контакти. Ако искате да се консултирате със специалист, ни пишете на формата за контакти. На Вашите въпроси ще отговорим в рамките на ден или два, по конкретно запитване. Напълно безплатно за Вас.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да сте неотразими!

Цена: 59,00 лв
Брой:

* Size (размер):

Напишете ревю
Вашето ревю ще е първо
Пратете вашето ревю
Напишете ревю:
Оценете този продукт:
Общ рейтинг:*
Бихте ли препоръчали този продукт?*
Да Не
За вас
Вашето име:*
Вашия телефонен номер:
Вашия имейл:
Вашето ревю
Заглавие*

Example: This product has great features

Вашето ревю*

20 character minimum. Focus on the product and your experience using it.

Напишете кода от кутийката: