Яйце за кегел упражнения от опал (jade egg)

Код на продукта: 01-1480
Наличност: В наличност

  • 59.00лв.


Възможни варианти


Категории:


Подобрете сексуалния си живот и здравето си с това уникално кегел яйце от опал! 

както вече сте прочели, тези яйца са изработени от естествен камък, и  ще Ви помогнат да стегнете мускулите на перинеума си и едновременно с това да изпитвате максимално удовлетворение от секса с Вашият партньор. Различни и многобройни са причините да тренирате с тях - но ето основните: ако сте раждала жена, оперирана сте, имате проблем с вагинална сухота, или изпускане на урина, то това е най-правилното решение за Вас!

Представяме на Вашето внимание среден размер яйце (прибл. 44*31мм) . Точен размер на яйцата не публикуваме, защото са от естествен камък (опал), и е възможно да има лека разлика, в милиметри, от едно яйце до друго, както и в нюанса на цветовете.

Доставка. Яйцето се изпраща с връвчица, без стойката от снимката, тя е само с декоративна цел.  Преди да започнете упражненията с яйцата, е много важно да прочетете бавно и подробно инструкциите и да се подготвите Вас и яйцето.

ВАЖНО! Хигиената е от изключителна важност, а ако имате инфекция, не трябва да правите упражнения, докато инфекцията не отмине. Достатъчно е да отделяте минимално време, но всеки ден, по едно и също време на деня, за да стане като навик. 

Упражнения с нефритени яйца (jade eggs) можете да откриете тук: 

Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни пишете, или да ни потърсите на телефона за контакти. Ако искате да се консултирате със специалист, ни пишете на формата за контакти. На Вашите въпроси ще отговорим в рамките на ден или два, по конкретно запитване. Напълно безплатно за Вас.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да сте неотразими!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


секс, здраве, опал, подарък за жена, кегел, сексуален живот,