Яйце от розов кварц за упражнения

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-1481
Наличност: В наличност

  • 59.00лв.


Възможни варианти


Категории:


Подобрете сексуалния си живот и здравето си с това уникално яйце от розов кварц.

Изработено от естествен камък, то ще Ви помогне, да стегнете мускулите на перинеума си и едновременно с това да изпитвате максимално удовлетворение от секса с Вашият партньор. Ако сте раждала жена, оперирана или имате проблем с вагинална сухота (или изпускане на капчици урина), то това е най-правилното решение за Вас!

Представяме на Вашето внимание четири варианта за избор на яйце - голям размер, за начинаещи (приб. 50*32мм, XL ), среден (прибл. 44*31мм, L ) или междинен (прибл. 41*29мм, M), за напреднали, и малък - за експерти (прибл. 31*21мм, S ). Точен размер на яйцата не публикуваме, защото са от естествен камък (розов кварц), и е възможно да има лека разлика, в милиметри, от едно яйце до друго, както и в нюанса на розовия цвят.

Яйцето се изпраща с връвчица, без стойката от снимката, тя е само с декоративна цел.  Преди да започнете упражненията с яйцата, е много важно да прочетете бавно и подробно инструкциите и да се подготвите Вас и яйцето. Не забравяйте! Хигиената е от изключителна важност, а ако имате инфекция, не трябва да правите упражнения, докато инфекцията не отмине. Достатъчно е да отделяте минимално време, но всеки ден, по едно и също време на деня, за да стане като навик. 

Упражнения с нефритени яйца (jade eggs) можете да откриете тук: 

Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни пишете, или да ни потърсите на телефона за контакти. Ако искате да се консултирате със специалист, ни пишете на формата за контакти. На Вашите въпроси ще отговорим в рамките на ден или два, по конкретно запитване. Напълно безплатно за Вас.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да сте изключителни!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


нефрит, нефритено яйце, секс, здраве, подарък за жена, кегел, сексуален живот, nefriteno qjce, qice, seks, упражнения с кегел яйца, йони яйца, йони яйце