Връщане на продукти

Като клиент на podarisliubov.com, имате право да върнете обратно за наша сметка поръчан подарък, ако при прегледа, в присъствие на куриера, се установят дефекти на стоката или има несъответствие на поръчаният от Вас продукт (от обявеното на сайта описание).
Ако подаръка няма дефекти, и не е персонализиран (не е изготвен с Ваш текст и/или снимка), имате право да го върнете обратно за Ваша сметка, в срок от 14 работни дни след получаването му, съгласно чл. 55, ал.1 от ЗЗП (Закон за защита на потребителя), при условие, че не сте го ползвали и е в търговския вид, в който сте го получили, заедно с касовия бон от куриерската фирма. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за Защита на потребителите, и важат за всички подаръци, които не са произведени по индивидуална поръчка на клиента (персонализация).

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

В случай, че не сте доволни от покупката си, или желаете да замените поръчаният от Вас подарък можете да го направите в 14 дневен срок, като ни пишете в писмен вид на имейл: office@podarisliubov.com, и посочите Вашето име, номер и дата на поръчката, както и телефон за контакт с Вас. В рамките на 24 часа ще получите точни инструкции как да върнете обратно поръчаните продукти. Закупените подаръци могат да бъдат върнати, преди изтичане на 14-дневен срок, считано от датата на получаване, ако не са с нарушена опаковка, не са разпечатани, не са персонализирани (с Ваша снимка или текст), и са изпълнени всички други условия по чл. 55 от ЗЗП. В случай, че връщате или заменяте продукта по Ваше желание (без установени дефекти), доставката ще бъде за Ваша сметка. Всички рекламации се обслужват от наш екип, на имейл office@podarisliubov.com. Суми се възстановяват само по банков път, независимо от начина на плащане при поръчката, след получен /съответстващ на поръчката/ имейл с три имена, номер на поръчка и IBAN за възстановяване на сумата.