Общи условия

Всички цени, посочени на сайта, са с включено ДДС и не включват цена за доставка! "Подари с любов" си запазва правото да променя цените, без да дължи предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на продуктите. Възможно е да има леко несъответствие между посочените на сайта снимки, което се дължи на настройките на Вашият компютър, или в зависимост от качеството на изпратените от Вас снимки. "Подари с любов" не носи отговорност за евентуални писмени грешки на подадени от Вас текстове за поръчка на подаръци.

Ако желаете да предплатите и ние да доставим поръчка като подарък, можете да го направите на следната банкова сметка (за клиенти от България):

Unicredit Bulbank, гр. София

ул. Княз Александър Батенберг №12

IBAN: BG87UNCR70001522274309

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: КОЛЪРПАКС ООД

Времето за изработка на подаръците, които предлага "Подари с любов", ако не е изрично указано, е в срок до два работни дни, с изключение на почивни, неработни дни или национални празници, когато е възможно леко забавяне.

ВНИМАНИЕ! Поръчки на стойност над 199лв за нови клиенти се изпращат само след предварително заплащане от страна на клиента! 

ВНИМАНИЕ! Всички персонализирани подаръци ( с Ваша снимка или текст) задължително се предплащат!

Сайтът "Подари с любов", фирма "КОЛЪРПАКС" ООД е регистриран администратор на лични данни под номер 422576/2016г. по ЗЗДЛ и се задължава да пази и съхранява личните данни на потребителите си, Вашите лични данни ще бъдат използвани само и единствено за целите на сайта и няма да бъдат предоставяни на трети лица. При нужда, Вашите данни може да бъдат предоставени на държавните органи, само и единствено в случаите, когато законът ни задължава.

Удостоверение за администратор на лични данни


Връщане и Рекламация

Като клиент, имате право да откажете да получите стока, в случаите, когато е налице несъответствие между поръчаната и доставената стока, или когато е налице дефект. Клиентът има право да върне/замени получената стока в 7 дневен срок, при условие, че същата не е употребявана, не е ползвана, и е във вида, в който е получена. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за защита на потребителите. Това важи за всички подаръци, които НЕ са произведени по поръчка на клиента, с негова персонализация.

В случай, че не сте изцяло удовлетворени от покупката си, ни пишете на office@podarisliubov.com. В рамките на 24 часа и ще получите инструкции, как да върнете или размените вашият подарък(ци).