Общи условия

Всички цени, посочени на сайта, са с включено ДДС и не включват цена за доставка! "Подари с любов" си запазва правото да променя цените, без да дължи предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на продуктите. Възможно е да има леко несъответствие между посочените на сайта снимки, което се дължи на настройките на Вашият компютър, или в зависимост от качеството на изпратените от Вас снимки. "Подари с любов" не носи отговорност за евентуални писмени грешки на подадени от Вас текстове за поръчка на подаръци. Поръчки за персонализирани подаръци по телефона не се приемат, освен ако не е изпратен имейл, в който да е описан текста, който желаете да се гравира/отпечата. Възможно е да се допусне грешка, за която "Подари с любов" не носи отговорност.

Задължително условие за поръчка, е лицето да има навършени 18 години и да може да удостовери това с лична карта при получаване на пратката от куриер/офис на Еконт експрес. За лицата, които са непълнолетни, е необходимо при получаване на пратка, да присъства родител или настойник, който да удостовери получаването на пратката. Алкохол и еротични подаръци не се продават на лица под 18 години.

Поръчките с маркирано потвърждение по телефона от оператор се обработват СЛЕД като сме се свързали и уточнили желаната от Вас информация. Не се изпращат непотвърдени поръчки с маркирано обаждане. Поръчките, за които НЕ е емаркирано поттвърждение по телефона от оператор се обработват с предимство и се изпращат спрямо посочените в поръчката детайли/ инструкции за персонализация. В случай на липсващ продукт, без потвърждение на поръчката от наша страна, ще получите имейл с информация за промяната и само наличните/ наличният към момента продукт.

Ако желаете да предплатите и ние да доставим поръчка като подарък, можете да го направите на следната банкова сметка (за клиенти от България):

Unicredit Bulbank, гр. София

ул. Княз Александър Батенберг №12

IBAN: BG87UNCR70001522274309

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: КОЛЪРПАКС ООД

Времето за изработка на подаръците, които предлага "Подари с любов", ако не е изрично указано, е в срок до два работни дни, с изключение на почивни, неработни дни или национални празници, когато е възможно забавяне с два до три работни дни извън стандартното време.

ВНИМАНИЕ! Поръчки на стойност над 199лв за нови клиенти се изпращат само след предварително заплащане от страна на клиента! 

ВНИМАНИЕ! Всички персонализирани подаръци ( с Ваша снимка или текст) задължително се предплащат!

Сайтът "Подари с любов", фирма "КОЛЪРПАКС" ООД е регистриран администратор на лични данни под номер 422576/2016г. по ЗЗДЛ и се задължава да пази и съхранява личните данни на потребителите си, Вашите лични данни ще бъдат използвани само и единствено за целите на сайта и няма да бъдат предоставяни на трети лица. При нужда, Вашите данни може да бъдат предоставени на държавните органи, само и единствено в случаите, когато законът ни задължава.

Удостоверение за администратор на лични данни


Връщане и Рекламация

Като клиент, имате право да откажете да получите стока, в случаите, когато е налице несъответствие между поръчаната и доставената стока, или когато е налице дефект. Клиентът има право да върне/замени получената стока в 7 дневен срок, при условие, че същата не е употребявана, не е ползвана, и е във вида, в който е получена. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за защита на потребителите. Това важи за всички подаръци, които НЕ са произведени по поръчка на клиента, с негова персонализация.

В случай, че не сте изцяло удовлетворени от покупката си, ни пишете на office@podarisliubov.com. В рамките на 24 часа и ще получите инструкции, как да върнете или размените вашият подарък(ци).