"За най-прекрасното цвете", медальон с масивно сребърно и златно покритие

ТОП продукт!
Код на продукта: 29-3010040
Наличност: В наличност

  • 57.00лв.Категории:


Медальона „За най-прекрасното цвете" е уникален модел, който може да се носи и като бижу, под формата на талисман. Медальонът е произведен чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба мед, с цялостно златно покритие. Поставен в красива картонена опаковка. При покупката на всеки талисман получавате подарък Обков, с помощта на който може да го използвате като бижу. Монетата е поставена в стъклена капсула.

Птиците, които сладко пеят, напъпилите дървета и цветя, днес целият свят празнува и отправя пожелания за здраве и благополучие. Цветница е! Празникът, наричан още Връбница, се отбелязва в неделята след Лазаровден, седмица преди Великден и е един от най-хубавите пролетни празници. Посветен е на тържественото посрещане на Исус Христос в Йерусалим с маслинови и лаврови клонки. На службата в храмовете християните държат в ръцете си осветени върбови клонки, които заменят палмовите клонки – вайи, сякаш отново посрещат своя Спасител. Осветяването на върбичките се извършва на всенощното бдение в събота вечер. След богослужението християните отнасят осветените върбови клонки в домовете си за здраве и предпазване от болести и зло. Вярва се, че осветената върба има предпазна и възпроизвеждаща сила, затова тя се запазва цяла година пред домашната икона. Сутринта над портите на всяка къща се закичват венчета от върбови клонки, които предпазват от зло и от неплодородие.

Модел: "За най-прекрасното цвете“ - Цветни пожелания

Метал: мед с масивно сребърно и златно покритие

Размер: 24 mm

Качество: Висше, мат-гланц

Проба: Златно покритие 999,9/1000; Сребърно покритие 999/1000

Лице: Честит празник

Гръбче: Дървото на живота, пожелания

Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Повече информация можете да откриете тук:

Подаряването на злато или сребро е много повече от подарък със сантиментална стойност. Това е една добра инвестиция в бъдещето на близките Ви.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Елена Аджийска
02/11/2020
Прекрасна монета. Безкрайно доволна съм от покупката си и от обслужването.
Бележка: HTML не е преведен!


медал, монета, паричка, сребро, Талисман, цветница, имен ден