Колекция талисмани „Вяра, Надежда, Любов “

ТОП продукт!
Код на продукта: 29-2050020
Наличност: В наличност

  • 270.00лв.


Възможни варианти


Категории:


Колекцията талисмани „Вяра, Надежда, Любов “ съдържа 3 броя талисмани от чисто сребро, с масивно златно покритие от 24К. Произведени са чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба сребро, с изящно 24К златно покритие. Талисманите са поставени в стъклени капсули в дървена подаръчна кутия. При покупката на колекцията получавате подарък Обков, с помощта на който може да използвате всеки талисман като бижу.

Специалните събития в живота на хората са страхотен начин да засвидетелствате своето лично отношение. Подаряването на злато или сребро е много повече от подарък със сантиментална стойност. Това еедна добра инвестиция в бъдещето на близките Ви.

Модел: Колекция талисмани „Вяра, Надежда, Любов “
Вид: медали
Метал: сребро с цялостна позлата 999/1000
Позлата: 999.9/1000
Тегло: 3 х 8 g
Диаметър: 3 х 24 мм 

Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Повече информация можете да откриете тук:

Вярата, Надеждата и Любовта са едни от основните и най-красиви добродетели. Легендата разказва,че през Iв.пр.хр. живяла жена на име София. Тя заедно с трите си дъщери- Вяра, Надежда и Любов никога не предали своята вяра и ценности, затова през годините те стават символ на сила и святост. На 17-и септември се чества Вяра, Надежда, Любов и София.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


медал, монета, паричка, сребро, медали, монети, moneta, meda, medali, талисмани, празник на София, 17 септември,