Комплект за мама с Тофифи и керамична чаша

Код на продукта: 01-0934
Наличност: В наличност

  • 29.99лв.


Възможни варианти


Категории:


Идеален подарък за мама - комплект от бонбони с етикет и керамична чаша, с Ваша снимка.

Бонбоните "Тофифи" са в оригинална опаковка, с изработена от нас обложка с Ваше пожелание и снимка. Върху гърба на обложката сме изписали примерен текст. Ако желаете, може да остане този текст, а ако искате да го сменим, запишете Ваше послание в полето за персонализация.

Чашата е с вместимост 300мл и е с Ваша снимка и текст. Изберете качествена снимка и я прикачете в полето за файл.

Време за изработка: 1 - 2 работни дни. Размер на кутията: 17,5*10,5*2см, 15бр. бонбони, опаковка от 125гр.

Бонбоните ще получите с оригинална опаковка и към тях ще приложим допълнителна опаковка - обложка, която сами можете да поставите. Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, продуктите се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - обложка, която ако желаете, можете сами да поставите.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да впечатлявате!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


подарък, жена, шоколад, бонбони, снимка, podaryk, jena, bonboni, shokolad, snimka, учителка