Сет от две йони яйца "Драконска кръв"

Ново
Код на продукта: 01-4413
Наличност: В наличност

  • 103.00лв.


Възможни варианти


Категории:


Комплект от две уникални йони яйца за кегел упражниения.

Изработени от естествен камък, те ще Ви помогнат, да стегнете мускулите на перинеума си и едновременно с това да изпитвате максимално удовлетворение от секса с Вашият партньор.

Ако сте раждала жена, оперирана или имате проблем с вагинална сухота, или изпускане на урина, то това е най-правилното решение за Вас! Започва се от по-големият размер яйце, след това се преминава към по-малък (когато усвоите техниката да задържате достатъчно добре яйцето).

 

Като камък Dragon Blood Jasper (Яспис или Джаспър Драконска/Драконова кръв) спада към групата на Кварца. Съществува в различни разцветки, всяки от които притежава свои метафизични свойства и значение.

Неговата разновидност, известна като Драконска кръв, представляваща петна с отличително зелено и червено оцветяване се смята за специална.

Наситени цветове зелено и червено, наподобяващи кожата и кръвта на дракон. Драконите в митологията са насърчители на справедливостта и защитници на живота.

Смята се, че камъка Драконска кръв спомага за привеждане на тялото ума в състояние на спокойствие, като помага на човек при поставянето и постигането на цели, разпалва творчеството. Той хармонизира тялото, като балансира мъжката и женската енергия, допринася за личното себеоткриване и любов към себе си и освобождава страховете.

Предлагаме три варианта за избор на яйце - среден размер L (прибл. 44*31мм), междинен размер М (прибл. 41*29мм) и малък размер S - за експерти (прибл. 31*21мм). Точен размер на яйцата не публикуваме, защото са от естествен камък (яспис), и е възможно да има лека разлика, в милиметри, от едно яйце до друго, както и в нюанса на цветовете. Яйцата се изпращат с връвчица, без стойката от снимката, тя е само с декоративна цел.  Преди да започнете упражненията с яйцата, е много важно да прочетете бавно и подробно инструкциите и да се подготвите Вас и яйцето. Хигиената е от изключителна важност, а ако имате инфекция, не трябва да правите упражнения, докато инфекцията не отмине. Достатъчно е да отделяте минимално време, но всеки ден, по едно и също време на деня, за да стане като навик. 

Упражнения с йони яйца можете да откриете тук: 

Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни пишете, или да ни потърсите на телефона за контакти. Ако искате да се консултирате със специалист, ни пишете на формата за контакти. На Вашите въпроси ще отговорим в рамките на ден или два, по конкретно запитване. Напълно безплатно за Вас.

 

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


нефритено яйце, секс, здраве, подарък за жена, кегел, сексуален живот, nefriteno qjce, qice, seks, упражнения с кегел яйца, йони яйца, йони яйце, Dragon Blood Jasper, Яспис, Джаспър, Драконска, Драконова кръв