Дигитална черно-бяла карикатура от снимки за младоженци, размер А4

Код на продукта: 01-3343
Наличност: В наличност

  • 99.00лв.


Възможни варианти


Категории:


Страхотно предложение за предстояща сватба или годишнина на приятелско семейство/роднини - карикатура, в размер А4 или А3 - черно-бяла. Лесно може да се направят стикери (етикети) за бутилки за сватбата, картички - тип покани, подложки за чаши, магнити - подаръчета за гостите и какво ли още не. Пишете ни на имейл: office@podarisliubov.com какъв подарък търсите!

Бъдете оригинални и зарадвайте младоженците и гостите на празника.

Описание:

Карикатурата е 100% ръчна изработка от професионален художник, изготвена прецизно според Вашите изисквания и снимки. За целта подберете поне 2-3 качествени, ясни снимки на младоженците, които добре да показват характерни техни черти - без да са много близки или отдалечени. 

В цената е включена изработката на дигитална карикатура, с две лица, размер А4(29.7*21см), с включени до 5 детайла - уточнения като професия, брой предмети, посоки,  интереси, хобита и др. Карикатурата ще изпратим като файл на посочения от Вас имейл. 

Ако желаете, да я получите разпечатана, или в рамка - изберете опция от възможните и я маркирайте.

Цени:

1. Разпечатване на карикатурата на качествена фотохартия + тубус за транспортиране - цена + 10лв.

2. Фоторамка със стъкло и гръбче - цена + 15лв.

3. Допълнителни детайли - цена + 15лв.

4. При избор на размер А3, цената ще бъде увеличена + 16лв.

Пример за карикатура с повече детайли: ездача с коня, ловджията с билярда. Карикатура с до 5 детайла: мъжът в синьо с меча, футболиста с топката, дамата с четките.

Внимание: за да започнем изработката на карикатурата, е необходимо да се предплати капаро (поне 30%) или цялата сума. Това НЕ Е продукт, който можете да замените или върнете, тъй като се изработва по зададени от Вас снимки.

Времето за изработката започва да тече от момента на получаване на капарото (плащането), а не от момента, в който сте направили поръчката.

Необходимо време за изработката: 3 до 6 работни дни. Моля да имате предвид, че при празници, това време се удължава.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


карикатура, подарък, снимка, сватба, младоженци, булка