Дигитална карикатура на животинка от Ваша снимка (за куче, коте), размер А3

Код на продукта: 01-3344
Наличност: В наличност

  • 89.00лв.


Възможни варианти


Категории:


Супер предложение - карикатура на любимата домашна животинка - куче, коте (или друго), или пък като подарък за близък приятел/роднина. Карикатурата се изработва за 3 до 6 работни дни (моля, прочетете условията по-долу).

Дигиталната карикатура е 100% ръчна изработка от професионален художник, изготвена прецизно според Вашите изисквания и снимки. За да стане реалистично, изберете поне 2-3 качествени, ясни снимки, които добре да показват обекта - без да са много близки или отдалечени.

В цената е включена изработката на дигитална карикатура, с едно лице, в размер А3(29.7*42см), с включени до 5 детайла - уточнения като любим предмет, табелка (на шията), любима храна, играчка и др. Карикатурата ще изпратим като файл на посочения от Вас имейл. 

Ако желаете, да я получите разпечатана, или в рамка - изберете опция от възможните и я маркирайте.

Цени:

1. Разпечатване на карикатурата на качествена фотохартия + тубус за транспортиране - цена + 10лв.

2. Фоторамка със стъкло и гръбче - цена + 15лв.

3. Допълнителни детайли - цена + 15лв.

Внимание: за да започнем изработката на карикатурата, е необходимо да се предплати капаро (поне 30%) или цялата сума. Това НЕ Е продукт, който можете да замените или върнете, тъй като се изработва по зададени от Вас снимки.

Времето за изработката започва да тече от момента на получаване на капарото (плащането), а не от момента, в който сте направили поръчката.

Моля да имате предвид, че при празници, времето за изработка се удължава.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


карикатура, подарък, снимка, рожден ден, имен ден, шарж