Дигитална карикатура от Ваши снимки с 1 лицe, размер А3

Код на продукта: 01-8
Наличност: В наличност

  • 105.00лв.


Възможни варианти


Категории:


Уникален и нестандартен подарък - карикатура от Ваша снимка! Подходящ подарък за различен повод - за рожден ден или сватба, за годишнина или за юбилей. Много по-добро предложение от стандартните сувенири, парфюми и др. подобни.

Подарете настроение и усмивка.

Карикатурата е 100% ръчна изработка от професионален художник, изготвена прецизно според Вашите изисквания и снимки. За целта подберете поне 2-3 качествени, ясни снимки, които добре да показват обекта - без да са много близки или отдалечени.

В цената е включена изработката на дигитална карикатура, с едно лице, размер А3(29.7*42см), с включени до 5 детайла - уточнения като професия, брой предмети, посоки,  интереси, хоби и др. Карикатурата ще изпратим като файл на посочения от Вас имейл. 

Ако желаете, да я получите разпечатана, или в рамка - изберете опция от възможните и я маркирайте.

Цени:

1. Разпечатване на карикатурата на качествена фотохартия + тубус за транспортиране (когато се транспортира само фотохартия) - цена + 12лв.

2. Фоторамка със стъкло и гръбче - цена + 21лв.

3. Печат на фотохартия + фоторамка - цена + 32лв.

4. Допълнителни детайли - цена + 19.90лв.

Пример за карикатура с повече детайли: ездача с коня, ловджията с билярда. Карикатура с до 5 детайла: мъжът в синьо с меча, футболиста с топката, дамата с четките.

Внимание: за да започнем изработката на карикатурата, е необходимо да се предплати капаро (поне 30%) или цялата сума. Това НЕ Е продукт, който можете да замените или върнете, тъй като се изработва по зададени от Вас снимки.

Времето за изработката започва да тече от момента на получаване на капарото (плащането), а не от момента, в който сте направили поръчката.

Необходимо време за изработката: 3 до 6 работни дни. Моля да имате предвид, че при празници, това време се удължава.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


карикатура, подарък, снимка, професия, рибар, ловджия, ездач, футбол, спорт, рожден ден, имен ден, шарж