Яйце за кегел упражнения от ахат (jade egg) с безплатна доставка до офис на Еконт Яйце за кегел упражнения от ахат (jade egg) с безплатна доставка до офис на ЕконтБъдете неотразима с.. Category: Anvils Product #: 17-005 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 59,00 лв $59,00 лв Available from: Condition: excellent condition В наличност
Начало » Подаръци за жени » Нефритени яйца » Яйце за кегел упражнения от ахат (jade egg) с безплатна доставка до офис на Еконт

Яйце за кегел упражнения от ахат (jade egg) с безплатна доставка до офис на Еконт

Код на продукта: 17-005

Наличност: В наличност

Категории: Подаръци за жени | Нефритени яйца |

Описание:

Яйце за кегел упражнения от ахат (jade egg) с безплатна доставка до офис на Еконт

Бъдете неотразима с това яйце! Подобрете сексуалния си живот и здравето си! Сега с безплатна доставка до офис на еконт.

Изработено от естествен ахат, то ще Ви помогне, да стегнете мускулите на перинеума си и едновременно с това да изпитвате максимално удовлетворение от секса с Вашият партньор. Причини за употребата на тези яйца можем да изброим много, но най-честите и основни са:

- ако сте раждала жена,

- ако сте оперирана 

- ако имате проблем с вагинална сухота

- ако страдате от изпускане на урина

За всеки един от вариантите това е най-правилното решение за Вас!

Със специалното съдействие на Жадел ЕООД, представяме на Вашето внимание различни варианти за избор на яйце - голям размер, за начинаещи, среден, за напреднали, и малък - за експерти. Точен размер на яйцата не публикуваме, защото са от естествен камък (ахат), и е възможно да има лека разлика, в милиметри, от едно яйце до друго, както и в нюанса на цвета.

Яйцето се изпраща с връвчица, без стойката от снимката, тя е само с декоративна цел.  Преди да започнете упражненията с яйцата, е много важно да прочетете бавно и подробно инструкциите и да се подготвите Вас и яйцето. Вимание!!! Хигиената е от изключителна важност, а ако имате инфекция, не трябва да правите упражнения, докато инфекцията не отмине. Достатъчно е да отделяте минимално време, но всеки ден, по едно и също време на деня, за да стане като навик. 

Упражнения с нефритени яйца (jade eggs) можете да откриете тук: 

Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни пишете, или да ни потърсите на телефона за контакти. Ако искате да се консултирате със специалист, ни пишете на формата за контакти. На Вашите въпроси ще отговорим в рамките на ден или два, по конкретно запитване. Напълно безплатно за Вас.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да сте страхотна!

Цена: 59,00 лв
Брой:

* Size:

Напишете ревю
Вашето ревю ще е първо
Пратете вашето ревю
Напишете ревю:
Оценете този продукт:
Общ рейтинг:*
Бихте ли препоръчали този продукт?*
Да Не
За вас
Вашето име:*
Вашия телефонен номер:
Вашия имейл:
Вашето ревю
Заглавие*

Example: This product has great features

Вашето ревю*

20 character minimum. Focus on the product and your experience using it.

Напишете кода от кутийката: