Яйце за кегел упражнения от ахат (jade egg)

Код на продукта: 01-1482
Наличност: В наличност

  • 59.00лв.


Възможни варианти


Категории:


Бъдете неотразима с това яйце! Подобрете сексуалния си живот и здравето си!

Изработено от естествен ахат, то ще Ви помогне, да стегнете мускулите на перинеума си и едновременно с това да изпитвате максимално удовлетворение от секса с Вашият партньор. Причини за употребата на тези яйца можем да изброим много, но най-честите и основни са:

- ако сте раждала жена,

- ако сте оперирана 

- ако имате проблем с вагинална сухота

- ако страдате от изпускане на урина

За всеки един от вариантите това е най-правилното решение за Вас!

Представяме на Вашето внимание три варианта за избор на яйце - L - среден (прибл. 44*31мм), за начинаещи,  M-  междинен (прибл. 41*29мм), за напреднали, и малък - S - за експерти (прибл. 31*21мм).

Точен размер на яйцата не публикуваме, защото са от естествен камък (ахат), и е възможно да има лека разлика, в милиметри, от едно яйце до друго, както и в цвета.

Яйцето се изпраща с връвчица, без стойката от снимката, тя е само с декоративна цел.  Преди да започнете упражненията с яйцата, е много важно да прочетете бавно и подробно инструкциите и да се подготвите Вас и яйцето. Вимание!!! Хигиената е от изключителна важност, а ако имате инфекция, не трябва да правите упражнения, докато инфекцията не отмине. Достатъчно е да отделяте минимално време, но всеки ден, по едно и също време на деня, за да стане като навик. 

Упражнения с нефритени яйца (jade eggs) можете да откриете тук: 

Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни пишете, или да ни потърсите на телефона за контакти. Ако искате да се консултирате със специалист, ни пишете на формата за контакти. На Вашите въпроси ще отговорим в рамките на ден или два, по конкретно запитване. Напълно безплатно за Вас.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да сте страхотна!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


секс, здраве, ахат, подарък за жена, кегел, сексуален живот, nefriteno qjce, qice, seks,