Любовен подарък с вино Обичам те, защото...

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-3155
Наличност: В наличност

  • 14.90лв.


Възможни варианти


Категории:


Идеално предложение за влюбени - вино и картичка - стикер с причини Обичам те, защото... Бутилката вино е Менада, българска изба. 

Върху картичката сме изписали кратко любовно послание, романтична приказка, която може да е вашата приказка! Какъв по-мил начин да покажете любовта си!

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката. Време за изработка: 1 - 2 работни дни.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги можете да разчитате на Подари с любов, когато търсите интересен подарък.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


подарък, вино, подарък за жена, подарък за мъж, любовен подарък, обичам те, защото