Червено вино с любовен етикет с 1 сърце

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-666
Наличност: В наличност

  • 18.80лв.


Възможни варианти


Бутилка червено вино с персонализиран любовен етикет. Изберете качествена Ваша снимка и я прикачете в полето за персонализация. Запишете пожелание (по избор).

Съдържание на бутилката: сухо червено вино мерло, 750мл, произведено от винено грозде и бутилирано специално за фирма "КОЛЪРПАКС ООД". За този продукт не са използвани допълнителни обработки и стабилизации. Време за изработка: 1 - 2 работни дни.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги можете да разчитате на Подари с любов, когато търсите интересен подарък.

Валерия Георгиева
23/01/2017
Много съм доволна от подаръка. Изпратих снимка, която трябваше да се увеличи, и да се оправят червените очи. Доставката беше много бърза, а виното дойде с панделка! Благодаря ВИ от сърце!
Бележка: HTML не е преведен!


етикет, подарък със снимка, вино с етикет, бутилки, butilki, свети валентин, 14 февруари, подарък за мъж, vino, etiket, podaryk