Гравирана чаша за червено вино с Ваш надпис за различен повод

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-2751
Наличност: В наличност

  • 19.99лв.


Възможни варианти


Категории:


Красива чаша за червено вино, с подходящ надпис за юбилей, рожден ден или друг повод. Чащата се изработва с ВАШ НАДПИС ИЛИ ЦИФРА.

Може да комбинирате с дървена кутия, с или без гравюра. Изберете от падащото меню опция за кутията с/без гравиране.

Размер на чашата: височина 18см. Гравирането върху стъкло, може визуално да не изглежда еднородно. Това се дължи на различните видове предварителни обработки на стъклото. Изберете опция за чашата - дали надписа да е с украса (както е посочено на снимката), или само текст без украса. Това НЕ променя цената.

Кутията е с размери: 22,7*9,6*9см. Подходяща е единствено за този модел чаша за червено вино. Ако сте закупили друга чаша за вино, е много вероятно кутията да не може да се използва.

Ако желаете да се гравира и на другата страна на чашата, това ще струва + 8.00лв. Маркирайте от менюто Втори надпис /за другата страна на чашата/. Когато попълвате текста, ако желаете гравиране и на чашата и на кутията, попълнете: За чашата:... , за кутията:.... .

Време за изработка и доставка: от един до три работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Силвия
05/10/2019
Чашата е страхотн а на живо!!! Получих я само за ден, съ с сигурност ще поръчвам отново от вас! Благодаря ви!
Бележка: HTML не е преведен!


подарък, вино, чаша, чаша за вино, гравирана чаша, 8 март, ден, жената, 50 години, юбилей, 50-ти юбилей, за 50 години, кутия, дървена кутия