Бутилка вино и бонбони Обичам те, злато!

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-753
Наличност: В наличност

  • 29.90лв.


Възможни варианти


Бутилка с бяло вино + бонбони Тофифи със златна опаковка за празника с Ваша снимка - идеален подарък за 8 март или друг повод. Подходяща както за мъж, така и за жена. За да изготвим подаръка, прикачете качествена снимка в полето за персонализация.

Виното е по Ваш избор, Менада (червено) или Шардоне (бяло), бутилка 750мл. Изберете модела от падащото меню.

Размер на кутията с бонбони: 17,5*10,5*2см, 15бр. бонбони, опаковка от 125гр.

Бонбоните и виното ще получите с оригинална опаковка и към тях ще приложим допълнителна картичка - стикер (за виното) и опаковка - обложка тип кутийка (за бонбоните), които сами можете да поставите. Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, продуктите се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - обложка, която ако желаете, можете сами да поставите.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Време за изработка: 2 до 3 работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да впечатлявате.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


етикет, подарък, вино с етикет, тофифи, бонбони, подарък за мъж, бутилки, butilki, подарък за свети валентин, 8 март, бутилка любовно вино