Джак Даниелс 700ml с картичка за Рожден ден

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-305
Наличност: В наличност

  • 54.90лв.


Възможни варианти


Подарък за рожден ден - бутилка уиски Джак Даниелс 700 ml и картичка с послание и снимка.

Добавете по избор гравирана чаша с Ваш текст или чаша с готов надпис.


Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. ЕТИКЕТА НЕ Е ЗАЛЕПЕН! Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката. Запишете текста, името на рожденика/именника, повода, от кого е подаръка. Прикачете качествена снимка. Персонализацията на етикета се прави само от дясната страна на етикета, където е пожеланието.

Време за изработка: 1 до 2 работни дни.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).


Чашата е гравирана, и не е включена в цената. Можете да запишете Ваш текст за чаша, и изберете дали да е с дизайн за Джак Даниелс (например Най-добър шеф/приятел) или само с текст (до 30 символа).


Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите нестандартни подаръци.

Елена Стойчовска
21/02/2019
Пропуснах да допълня, че бях поръчала и чаша с гравиран текст. Беше объркана годишнината - вместо 75 г., бяха останали 50 г. Свързах се, обясних проблема и госпожата веднага ми предложи да направят нова чаша, за тяхна сметка. Получих я още на следващия ден. Благодаря за своевременната реакция... празникът беше спасен :))
Kristina
02/04/2018
Направих поръчка на бутилка джак даниел. Исках да Ви благодаря за страхотната направа на бутилка,останах повече от доволна и отново ще използвам вашите услуги.
Благодаря Ви.
Румяна Стоянова
20/10/2017
Страхотен подарък направих благодарение на Вас! Страхотни сте !
Десислава
16/08/2017
Много благодаря. Страхотна изработка и изключително бърза.
Тереза
14/07/2016
Благодарение на любезния екип и бързата реакция, подарих страхотен подарък! Благодаря ВИ!
Бележка: HTML не е преведен!


подарък със снимка, Джак Даниелс, подарък за мъж, jack daniels, jack, бутилка уиски