Джони Уокър 700ml за имен/рожден ден + чаша

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-677
Наличност: В наличност

  • 36.00лв.


Възможни варианти


Перфектен подарък за имен ден или рожден ден - бутилка уиски за любителите на марката Джони Уокър. Можете да изберете между няколко модела чаши за уиски :

Поздравления, Честит рожден ден!, Най-прекрасния мъж на Вселената и Най-страхотния човек на Земята. Бутилката се предлага с оригинален етикет.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. Прикачете снимка и попълнете какво желаете да пише на картичката.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите интересен подарък.

Veronika Korsachka
30/01/2019
Бутилката уиски и чашата са страхотни! Много благодаря!Всичко добро!
Елена Делчева
06/12/2016
Благодерим, че ви има !!! Получихме го много бързо, и предизвикахме страхоте н ефект!!!
Бележка: HTML не е преведен!


етикет, подарък със снимка, уиски с етикет, подарък за мъж, джони уокър, johny, ники, никола, николай, никулден