Червено вино за сватба

Код на продукта: 01-0118
Наличност: В наличност

  • 14.90лв.


Възможни варианти


Категории:


Подарък за Ваши приятели или роднини младоженци - бутилка вино 750мл. с картичка за сватба с тяхна обща снимка - идеален подарък за празника. Виното е марка Менада, българска изба.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката. 

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Време за изработка: един - два работни дни.

Винаги можете да разчитате на Подари с любов, когато търсите интересен подарък.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


подарък, вино, сватба, бутилки, butilki, svatba, подарък за мъж, подарък за жена, vino, подарък за рожден ден, юбилей, 50