Бебешки сет за момиче с одеялце, възглавничка и цвете-латерна

Код на продукта: 33-000001
Наличност: В наличност

  • 74.90лв.Категории:


Красиво опакован бебешки сет в розово от плюшено одеялце, възглавничка и цвете-латерна. Серия продукти в една цветова гама, с пеперуда и цвете - за момиче.

Описание: Бебешки сет за момиче в подаръчна кутия

Сета включва:
- Завивка 80*77 см - лицевата част е изработена от висококачествен късокосмест плюш, а другата част от 100% памук. Завивката е оцветена с безвредни и анти алергични багрила. Отговаря на европейски стандарт за качество EN71. Препоръчва се за деца на възраст от 0+ до 24 месеца. Може да се пере до 30°С.
- Възглавница 26*35 см - Плюшена възглавница, изработена от висококачествени материали, оцветени с безвредни и анти алергични багрила. Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето. Отговаря на европейски стандарт за качество EN71. Препоръчва се за деца на възраст 0+ месеца. Може да се пере до 30°С.
- Латерна 30см - с нежна успокояваща мелодия. Изработена е от висококачествен късокосмест плюш, подходящ за деца на възраст 0+ месеца. Отговаря на европейски стандарт за качество EN71. Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето. Може да се почиства с мокра кърпа.

Време за доставка: 1 до 3 работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Мариана Петрова
15/08/2016
Здравейте отново. Закупихме този невероятен комплект заедно със статуетката - изключително сме доволни. Имате доволен клиент в нашите очи!
Бележка: HTML не е преведен!


плюш, бебе, завивка, одеялце, възглавничка, играчка, цвете, латерна