Златно инвестиционно кюлче 1г

Код на продукта: 29-1020019
Наличност: Изчерпано

  • 127.00лв.
Вид: кюлче

Метал: Инвестиционно злато

Проба: 999.9/1000

Тегло: 1г.

Година на Емисия: 2016


Кюлчето е с вложка в карта, с размер на кредитна карта. Предлага се в тюлена торбичка, опаковано в картон, с подарък картичка и подаръчна торбичка. Вакуумирано е с предпазител и всички данни и параметри за сертификата са нанесени на вакуумната опаковка.

Съгласно Директива 112/2006 на Европейския съюз и Закона за ДДС на Република България инвестиционното злато е освободено от ДДС, акциз, мито и други данъци.

В чл. 160 от ЗДДС е дадено следното определение за инвестиционно злато:

злато под формата на кюлчета или плочки с тегла, приети от пазарите за злато, и с чистота, равна на или по-голяма от 995 хилядни;

златни монети, определени със заповед на управителя на Българската народна банка и министъра на финансите, за които са налице едновременно следните условия:

чистотата им е равна или по-голяма от 900 хилядни;

изсечени са след 1800 г.;

били са или са законно платежно средство в страната, от която произхождат;

продават се обикновено на цена, която не надвишава стойността на златото по пазарни цени, съдържащо се в монетите повече от 80 на сто.

Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Златните кюлчета са произведени в Швейцария, и се предлагат във вариант на две рафинерии - Валкамби и Памп. Повече информация можете да откриете тук

Подаряването на злато или сребро е много повече от подарък със сантиментална стойност. Това е една добра инвестиция в бъдещето на близките Ви.Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите уникални подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!

Златно, инвестиционно, кюлче,