Бутилка вино Обичам те, злато

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-9335
Наличност: В наличност

  • 14.90лв.


Възможни варианти


Бутилка с бяло вино и златна картичка за празника с Ваша снимка - идеален подарък за 8 март или друг,важен за Вас повод. Подходяща както за мъж, така и за жена.

За да изготвим картичката, прикачете качествена снимка в полето за персонализация. Виното е по Ваш избор, Менада Мерло (червено) или Шардоне (бяло), бутилка 750мл. Изберете модела от падащото меню.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Време за изработка на етикета: 1 работен ден.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да впечатлявате.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


подарък, вино, подарък за мъж, бутилки, butilki, подарък за свети валентин, 8 март, бутилка любовно вино