Комплект от три бутилки малко вино за празника!

Код на продукта: 01-2766
Наличност: В наличност

  • 24.00лв.


Възможни варианти


Категории:


Готов подарък за три или повече колежки / приятелки за 8 март. Виното е малко, 0,375мл, червено. Към бутилките ще изпратим и 3бр. картички - стикер, които можете да поставите сами.

Поръчайте в пакет и вземете на ТОП цена!

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картички - стикери, които ако желаете, можете сами да поставите. Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичките.

Ако желаете да добавите повече бройки, изберете от падащото меню. + още 1 бутилка, цената е + 8.99лв, + 2 бутилки е 8.49лв за 1 бр. бутилка.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Време за изработка: 1 до 2 работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да впечатлявате!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


вино, етикет, колежка, 8 март,