Трамвай с релси, 3Д пъзел Трамвай с релси, 3Д пъзелТрамвай с релси, или 3D пъзел на един от най-старите видове обществен транс.. Category: Anvils Product #: 28-06 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 85,00 лв $85,00 лв Available from: Condition: excellent condition В наличност
Начало » Подаръци за дома » Трамвай с релси, 3Д пъзел

Трамвай с релси, 3Д пъзел

Код на продукта: 28-06

Наличност: В наличност

Категории: Оригинални подаръци | Подаръци за дома | Подаръци за празници | Механични 3D пъзели |

Описание:

Трамвай с релси, 3Д пъзел

Трамвай с релси, или 3D пъзел на един от най-старите видове обществен транспорт. Ретро модел, същевременно и романтичен, в трамвая в вградена кутия за бележки, в която можете да поставяте свои послания. 

Детайлите на пъзела са разположени на равна основа от шперплат, готови за сглабяне, като всеки елемент е лазерно изрязан с изключителна прецизност и точност. Сглабя се лесно, без необходимост от лепило или специални инструменти. Завършения продукт се "движи" по механичните дървени релси. Ясни инструкции, стъпка по стъпка. 

Всеки един модел изключително добре отразява реалния. Трамвая се задвижва по два начина - чрез ластик - двигател и чрез гравитацията, когато повдигнете единия край на релсата със специален лост. Движението - тръгване и спиране се регулира от два лоста.

Описание: Състои се от 154 части, тегло 2кг.

Вижте видео тук:

Страхотно увлечение както за подарък, така и за игра с приятели. Голямата точност на детайлите е предпоставка за бързо и лесно съединяване на частите. Подходящ подарък за различен повод.

Време за доставка: 1-2 работни дни.

 

Цена: 85,00 лв
Брой:
Напишете ревю
Вашето ревю ще е първо
Пратете вашето ревю
Напишете ревю:
Оценете този продукт:
Общ рейтинг:*
Бихте ли препоръчали този продукт?*
Да Не
За вас
Вашето име:*
Вашия телефонен номер:
Вашия имейл:
Вашето ревю
Заглавие*

Example: This product has great features

Вашето ревю*

20 character minimum. Focus on the product and your experience using it.

Напишете кода от кутийката: