Сребърен медальон "Зодия Близнаци"

ТОП продукт!
Код на продукта: 29-2050040
Наличност: В наличност

  • 108.00лв.Категории:


Монетата„Зодиакални знаци - Близнаци“ е произведен чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба сребро, с частично златно покритие. Поставена е в стъклена капсула и в уникална светеща подаръчна кутия.

Специалните събития в живота на хората са страхотен начин да засвидетелствате своето лично отношение. Подаряването на злато или сребро е много повече от подарък със сантиментална стойност. Това е една добра инвестиция в бъдещето на близките Ви.

Модел:  „Зодиакални знаци - Близнаци“
Метал: сребро, проба 999/1000
Размер: 24mm
Тегло: 8 g
 

Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Повече информация можете да откриете тук:  Близнаци са третият знак от зодиака и представителите на тази зодия са родените между 22 май и 21 юни.

Носителите на тази зодия са умни, находчиви,предани приятели. Ето и някои известни представители на зодията: Анджелина Джоли, Мерилин Монро, Пол Макартни, Боб Дилън, Вагнер, Р. Щраус, Пушкин, Платон, Данте Алигери, А. К. Дойл, Джон Кенеди, Джордж Буш и Че Гевара. Креативни и любознателни, обичат предизвикателствата и изненадите. Идеален подарък за рожден ден.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


медал, монета, паричка, сребро, медали, монети, moneta, meda, medali, зодия, близнаци