Бутилка шампанско и бонбони "Обичам те, злато мое"

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-751
Наличност: В наличност

  • 33.99лв.


Възможни варианти


Категории:


Бутилка шампанско със златни частици в комплект с бонбони Тофифи със златна опаковка - страхотно предложение за 8 март или златна годишнина.

Марката на пенливото вино е Остерайх Голд, с алкохол 9,5%. Съдържа 23 каратови златни частици, има фин плодов аромат и приятно жива киселинност. Предлага се в златиста картонена кутия, наподобяваща кюлче злато. Моля изберете размера на бутилката от менюто по-долу. Възможно варианти: 0,200л, 0,750л и 1,5л.

Размер на кутията бонбони: 17,5*10,5*2см, 15бр. бонбони, опаковка от 125гр. Изберете качествена снимка и я прикачете в полето за персонализация.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бонбоните се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - обложка, която ако желаете, можете сами да поставите.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите уникален подарък.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


8 март, златна годишнина, юбилей, бутилки, butilki, подарък за жена, подарък за мъж, бонбони, тофифи, комплект