Сет ПО ИЗБОР от три йони яйца

Код на продукта: 01-4416
Наличност: В наличност

  • 119.99лв.


Възможни варианти


Категории:


За един по-добър сексуален живот и здраве! Комплект от три йони яйца по Ваш избор, от естествени камъни.

С тяхна помощ ще можете да стегнете мускулите на перинеума си и едновременно с това да изпитвате максимално удовлетворение от секса с Вашият партньор.

Ако сте раждала жена, оперирана или имате проблем с вагинална сухота, или изпускане на урина, то това е най-правилното решение за Вас!

Представяме на Вашето внимание седем варианта за избор на яйце:

- зелен нефрит;

- зелен авантюрин;

- розов кварц;

- черен обсидиан;

- драконска кръв;

- тигрово око;

- карнеол.

Изберете желаните от Вас камъни за всеки размер.

В подаръчна кутийка и с книжка с инструкции, ще получите избраните от Вас три йони яца, с размери: L за начинаещи (прибл. 44*31мм), размер М (прибл. 41*29мм), и размер S (малък прибл. 31*21мм, за експерти).

Точен размер на яйцата не публикуваме, защото са от естествен камък, и е възможно да има лека разлика, в милиметри, от едно яйце до друго, както и в нюанса на цвета. Някои от камъните се променят според светлината, която е насочена към/ срещу тях.


Преди да започнете упражненията с яйцата, е много важно да прочетете бавно и подробно инструкциите и да се подготвите Вас и яйцето.

Хигиената е от изключителна важност, а ако имате инфекция, не трябва да правите упражнения, докато инфекцията не отмине. Достатъчно е да отделяте минимално време, но всеки ден, по едно и също време на деня, за да стане като навик.

Упражнения с йони яйца можете да откриете тук: 

Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се притеснявайте да ни пишете, или да ни потърсите на телефона за контакти. Ако искате да се консултирате със специалист, ни пишете на формата за контакти. На Вашите въпроси ще отговорим в рамките на ден или два, по конкретно запитване. Напълно безплатно за Вас.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


нефритено яйце, секс, здраве, подарък за жена, кегел, сексуален живот, nefriteno qjce, qice, seks, упражнения с кегел яйца, йони яйца, йони яйце, Телец, Близнаци, Дева, Овен, карнеол, зелен нефрит, зелен авантюрин, розов кварц, черен обсидиан, драконска кръв, тигрово око,