Бутилка вино и гравирана чаша "Обичам те"

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-652
Наличност: В наличност

  • 32.90лв.


Възможни варианти


Бутилка червено вино и гравирана чаша за вино с надпис "Обичам те".  Перфектен подарък за празника. Прикачете снимка и запишете (по желание) кратко послание. Ако желаете да персонализираме чашата с Ваш текст, това ще оскъпи поръчката Ви с 3,50лв и ще са нужни 2-3 работни дни за гравирането. Отбележете текста в полето.

Може да комбинирате с бонбони.

Размер на чашата: височина 18см. Бутилката вино е Мерло, 750мл. Време за изработка без допълнително гравиране: 1 - 2 работни дни.

Виното ще получите с оригинална опаковка и към него ще приложим допълнителна картичка - стикер, която сами можете да поставите. Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, продуктите се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - обложка, която ако желаете, можете сами да поставите.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите подарък за любимите Ви хора.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


подарък, вино, червено вино, чаша, чаша за вино, бутилки, butilki, гравирана чаша, любов, обичам, любим, гадже