Шоколадови бонбони с Ваша снимка

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-0920
Наличност: В наличност

  • 14.99лв.


Възможни варианти


Категории:


Един прекрасен подарък за жена - вкусни шоколадови бонбони Тофифи, с персонализирана обложка с Ваша снимка. Поднесете на своята любов тази шоколадова бонбониера и със сигурност ще я усмихнете!

Размер на кутията: 17,5*10,5*2см, 15бр. бонбони, опаковка от 125гр. Изберете най-хубавата снимка и я прикачете в полето за файл.

Бонбоните ще получите с оригинална опаковка и към тях ще приложим допълнителна картичка - обложка, която сами можете да поставите. Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, продуктите се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - обложка, която ако желаете, можете сами да поставите.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Време за изработка: 2 до 3 работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да подарявате оригинални продукти.

Ruska
05/02/2017
Bonbonkite sa super. Etiketa e jestok!!! :)
Бележка: HTML не е преведен!


подарък, жена, шоколад, бонбони, снимка, podaryk, jena, bonboni, shokolad, snimka