Бутилка червено вино + картичка за 50 години юбилей

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-0401
Наличност: В наличност

  • 14.90лв.


Възможни варианти


Категории:


Бутилка с червено вино - българска изба Менада, с интересна картичка - стикер, с големи надписи за 50 години юбилей - идеален подарък за празника. 

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет.

Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите.

Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката - дали да е с или без дата, име от кого е подаръка.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Време за изработка и доставка - един до два работни дни.

Винаги разчитайте на Подари  с любов, когато искате да впечатлявате.


стиляна иванова
25/10/2017
невероятен подарък пристигна бързо на живо изглежда много добре
Бележка: HTML не е преведен!


етикет, подарък, вино с етикет, подарък за мъж, бутилки, butilki, подарък за жена, vino, etiket, подарък за рожден ден, юбилей, 50