Дигитална карикатура "Веселата група", с 4 или повече лица, размер А3

Код на продукта: 01-3484К
Наличност: В наличност

  • 185.00лв.


Възможни варианти


Категории:


За поводите, които изискват повече хора, като фирмено парти, сватба, юбилей или дори групово пътуване към мача на любимия отбор, се налага подарък с повече лица.

Описание:

Подберете повече от 6-7 снимки, които добре да показват обектите, поне 6, за да може художника да добие по-ясна представа за лицата им. Карикатурата е 100% ръчна изработка, и затова се налага снимките да са качествени, без да са прекалено близки или много отдалечени. Снимки на тъмно, в заведения или нощни, не са препоръчителни.

Възможни варианти:

В посочената цена е включена изработката на дигитална карикатура, с три лица, размер А3(29.7*42см), с до 5 детайла (уточнения) като професия, брой предмети, посоки,  интереси, хоби и др. Карикатурата ще изпратим като файл на посочения от Вас имейл ( с който сте направили поръчката) или различен.

Ако желаете, да се изобразят повече лица, изберете от възможните варианти. По същия начин, отбележете, дали искате да получите карикатурата разпечатана, с или без рамка - изберете от възможните опции и я маркирайте. В случай, че желаете да се изобразят повече от 7 лица, ни пишете на имейл office@podarisliubov.com.

Цени:

1. Разпечатване на карикатурата на качествена фотохартия + тубус за транспортиране - цена + 10лв.

2. Фоторамка със стъкло и гръбче - цена + 15лв.

3. Допълнителни детайли - цена + 17лв.

Внимание: за да започнем изработката на карикатурата, е необходимо да се предплати капаро (поне 30%) или цялата сума. Това НЕ Е продукт, който можете да замените или върнете, тъй като се изработва по зададени от Вас снимки.

Времето за изработката започва да тече от момента на получаване на капарото (плащането), а не от момента, в който сте направили поръчката.

Необходимо време за изработката: 6 до 10 работни дни. Моля да имате предвид, че при празници, това време се удължава.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


карикатура, подарък, снимка, юбилей, годишнина, сватба, шарж, фирмен подарък, парти, колеги