Дигитална карикатура "Народни танци", с 1 или 2 лица, размер А3

Код на продукта: 01-3483К
Наличност: В наличност

  • 99.00лв.


Възможни варианти


Категории:


За почитателите на българското и народните мотиви - карикатура с Ваши снимки и народни носии. Подходящ подарък за танцьори и любители на народна музика.

Разгледайте снимките, цената е за 1бр. лице, ако подаръка е за двама души, маркирайте в полето С две лица (това ще струва + 25.00лв). Ако искате цената да е за едно лице отново, кликнете Без оскъпяване.

Карикатурата е 100% ръчна изработка от професионален художник, изготвена прецизно според Вашите изисквания и снимки. За целта подберете поне 2-3 качествени, ясни снимки, които добре да показват обекта - без да са много близки или отдалечени. В цената сме включили изработката на дигитална карикатура, с едно лице, размер А3(29.7*42см), с до 5 детайла - уточнения като табелка, надпис, филмов герой, предмети в ръцете и др. Карикатурата ще изпратим като файл на посочения от Вас имейл. 

Ако желаете, да я получите разпечатана, или в рамка - изберете опция от възможните и я маркирайте.

Цени:

1. Разпечатване на карикатурата на качествена фотохартия + тубус за транспортиране (когато се транспортира само фотохартия) - цена + 10лв.

2. Фоторамка със стъкло и гръбче - цена + 15лв.

3. Допълнителни детайли (домашни любимци/животни, бебе, и др.)  - цена + 15лв.

Внимание: за да започнем изработката на карикатурата, е необходимо да се предплати капаро (поне 30%) или цялата сума. Това НЕ Е продукт, който можете да замените или върнете, тъй като се изработва по зададени от Вас снимки.

Времето за изработката започва да тече от момента на получаване на капарото (плащането), а не от момента, в който сте направили поръчката.

Необходимо време за изработката: 3 до 6 работни дни. Моля да имате предвид, че при празници, това време се удължава.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


карикатура, подарък, снимка, професия, рожден ден, имен ден, narodni tanci