Медал „Свети Никола“, с цялостна позлата

Код на продукта: 29-6010037
Наличност: В наличност

  • 89.00лв.Категории:


Mедалът Свети Никола е произведен чрез най-модерните технологии в медалното производство, с изящно златно покритие. Поставен е в стъклена капсула и в подаръчна кутия.

Специалните събития в живота на хората са страхотен начин да засвидетелствате своето лично отношение. Подаряването на злато или сребро е много повече от подарък със сантиментална стойност. Това е една добра инвестиция в бъдещето на близките Ви.

Вид: Медал

Метал: Мед, с цялостна позлата Au 999,9/1000

Диаметър: 40 мм

Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Повече информация можете да откриете тук:

Свети  Николай Чудотворец живее до дълбока старост и е единственият светец, който притежава силата да възкресява (със силата на молитвата си). Св. Никола е най-популярният светец в Източноправославната църква и често се изобразява до Исус Христос и Дева Мария. Името Чудотворец идва от множеството чудеса, които извършва с лекота и с цел да умиротворяват, закрилят и дават изцеление. Той се почита от моряците, пътешествениците, търговците, банкерите, затворниците като техен покровител. 

Името Никола е с гръцки произход. Произлиза от гръцките думи побеждавам (nikáo) и народ (laós). Никулден се празнува на 6 декември. Денят е всенароден празник и се чества с рибни ястия, най-често – пълнен шаран. Имен ден празнуват Николай, Никол, Ника, Никола, Нейчо, Николина, Николета, Кольо, Нина, Ния и др. 

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


медал, монета, паричка, сребро, ники, николай, никола