Любовно решение с вино и късмети, Обичам те, защото

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-411
Наличност: До 2 - 3 дни

  • 29.99лв.


Възможни варианти


Категории:


Готово решение за влюбени - вино и късмети с причини Обичам те, защото... В красива кутия, са навити и завързани с нежна панделка 69 причини, заради които Вие обичате Вашата половинка! Какво по-мило обяснение от това!

Бутилката е червено вино, българска изба, 750мл. Бутилката ще получите с оригинална опаковка и към нея ще приложим допълнителна картичка - стикер, която сами можете да поставите. Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, продуктите се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - обложка, която ако желаете, можете сами да поставите.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Време за изработка: 2 до 3 работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да впечатлявате любимите си хора!

 


Иван Борисов
24/01/2017
Супер подарък се оказа направо жената онемя
Бележка: HTML не е преведен!


подарък, подарък за жена, подарък за мъж, любовен подарък, обичам те, защото