Червено вино за годишнина от сватба

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-040997
Наличност: В наличност

  • 14.90лв.


Възможни варианти


Категории:


Подарък за Вашата половинка, или за приятели или роднини, които празнуват своя годишнина от сватбата - бутилка вино 750мл. с картичка - стикер за празника.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката. 

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги можете да разчитате на Подари с любов, когато търсите интересен подарък.

Време за изработка и доставка на бутилката - един до два работни дни.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


етикет, подарък, вино с етикет, бутилки, butilki, сватба, svatba, подарък за мъж, подарък за жена, vino, etiket, подарък за рожден ден, юбилей, 50