Дървена кутия за визитки, 3Д пъзел

Код на продукта: 28-04
Наличност: Изчерпано

  • 65.00лв.Категории:


Нестандартна кутия - стойка за визитки, дървен 3D пъзел, изработен от естествен материал. Екологично чист продукт. Детайлите на пъзела са разположени на равна основа от шперплат, готови за сглабяне, като всеки елемент е лазерно изрязан с изключителна прецизност и точност. Сглабя се лесно, без необходимост от лепило или специални инструменти. Завършения продукт е механичен, тоест капака на кутията се "отваря" и "затваря". Ясни инструкции, стъпка по стъпка. 

Всеки един модел изключително добре отразява реалния. За да се отвори капака на кутията, трябва да натиснете леко лоста отстрани. Тогава ще погледнете какво има вътре :)

Описание: Състои се от 61 части, тегло 2кг.

Вижте видео тук:

Страхотно увлечение както за подарък, така и за игра с приятели. Голямата точност на детайлите е предпоставка за бързо и лесно съединяване на частите. Подходящ подарък за различен повод.

Време за доставка: 1-2 работни дни.

 

христо георгиев
18/08/2016
много мерси за препоръчания подарък шефа се накефи яко от всички подаръци които получи ние избихме рибата с този визитник супер сте и още един път благодаря успех и все така да радвате хората.
Бележка: HTML не е преведен!


механичен, пъзел, , дърво, подарък от дърво, кутия, стойка за визитки