Бутилка бяло вино и гравирана чаша "Обичам те" в сърце

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-705
Наличност: В наличност

  • 39.90лв.


Възможни варианти


Категории:


Бутилка бяло вино с любовна картичка с кратко пожелание в комплект с гравирана чаша за вино с надпис "Обичам те", изписано във сърце. Идеален подарък за Свети Валентин. Запишете Вашето послание и дата (по желание) в полето по-долу.

Размер на чашата: височина 23 см, вместимост 215 мл. Бутилката вино е Шардоне, 750мл. Време за изработка : 1 до 3 работни дни.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката. Време за изработка: 1 - 2 работни дни.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите подарък за любимите Ви хора.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


вино, бяло вино, чаша, чаша за вино, гравирана чаша, бутилка вино, бутилки, butilki, любов, любим, гадже, мъж, жена, гравирани подаръци