Колекция монети „Св. Богородица, Умиление“

ТОП продукт!
Код на продукта: 29-204029
Наличност: В наличност

  • 177.00лв.Категории:


Най-новите модели от тази серия, специално за Голяма Богородица, 15.08 - имен ден празнуват Мария, Мариян, Марияна, Мариан и др.

Колекцията от монети  „Св.Богородица, Умиление“ е произведена чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба сребро за едната монета, а за другата монета - масивно златно покритие . Всяка монета е поставена в стъклена капсула, а двете заедно в дървена подаръчна кутия. Подаряването на злато или сребро е много повече от подарък със сантиментална стойност. Това е една добра инвестиция в бъдещето на близките Ви.

Модел: „Св. Богородица, Умиление“ 
Метал: 8 г, Ag 999/1000; Мед, с цялостна позлата 999,9/1000
Диаметър: сребърна монета – 24 мм; медна монета с позлата - 40 мм

Колекцията се състои от сребърен медал и медал с масивно златно покритие. Към всеки сребърен медал е добавен обков, с помощта на който може да се използва като медальон.    

Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Повече информация можете да откриете тук:

Света Богородица, Умиление е един от най-разпространените видове изображения на Пресвета Богородица с Младенеца. Ликът й се свързва със закрила, сила и любов. Св.Богородица, Умиление е покровителка на майчинството, помага на жените да се сдобият с рожба. Тя откликва при всяка молба, отправена с чисто сърце и искрена вяра. Утешава всички страдащи и помага на нуждаещите се.  
 

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


медал, монета, паричка, сребро, медали, монети, moneta, meda, medali, имен ден, Мария