Колекция медали „Владимир“

Код на продукта: 29-204027
Наличност: В наличност

  • 177.00лв.Категории:


Колекцията от медали Владимир е произведена чрез най-модерните технологии в медалното производство и от висока проба сребро, с изящно златно покритие. Медалите са поставени в стъклени капсули и в красива подаръчна кутия.

Специалните събития в живота на хората са страхотен начин да засвидетелствате своето лично отношение. Подаряването на злато или сребро е много повече от подарък със сантиментална стойност. Това е една добра инвестиция в бъдещето на близките Ви.

Вид: Колекция от медали
Метал: сребро проба 999/1000 с цветно покритие
Метал: мед с цялостна позлата 999,9/1000
Размер: 24 mm - сребърен медал
Размер: 40мм - медал с цялостна позлата
Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Повече информация можете да откриете тук:

Владимир I Велики е княз на Киевска Русия  от 980 г. до 1015 г.  и православен светец. Той изиграва решаваща роля в установяването на православната църква в Русия, осъществява активна просветителска дейност. Свети Владимир полага основите, върху които се гради хилядолетният храм на руската вяра, нация, държава и руската култура. Той се смята за духовен прародител на руския народ.
Името Владимир в превод означава „владее в мир“ , „владетел на света“, "велик владетел". Празникът на Владимир се отбелязва на 15 юли. 
Колекцията се състои от сребърен медал и медал с масивно златно покритие. Към всеки сребърен медал е добавен обков, с помощта на който може да бъде използван за медальон.

 

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


медал, монета, паричка, сребро, медали, монети, moneta, meda, medali, Star Wars, Капитан Фазма,