Колекция „Свети Димитър“ в дървена кутия

Код на продукта: 29-6010034
Наличност: В наличност

  • 144.00лв.Категории:


Колекцията „Свети Димитър“ е произведена чрез най-модерните технологии в медалното производство и от най-висока проба сребро, с изящно цветно покритие. Медалите са поставени в стъклени капсули и в луксозна дървена кутия.

Специалните събития в живота на хората са страхотен начин да засвидетелствате своето лично отношение. Подаряването на злато или сребро е много повече от подарък със сантиментална стойност. Това е една добра инвестиция в бъдещето на близките Ви.

Модел: Колекция „Свети Димитър“
Метал: мед с цялостна позлата Ag 999,9/1000, тегло 8гр. 
Размер: 40мм мед, сребро 24мм
Емисия:  2017 

Колекцията се състои от две монети - сребърен медал и медал от мед с цялостна позлата. Към всеки сребърен медал е добавен обков, с помощта на който медала може да се носи като бижу. 

Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Повече информация можете да откриете тук:

Свети Димитър е християнски светец, счита се за покровител и на строители, проектанти, строителни компании, архитекти, инженери. Според легендата, Император Максимилиан го назначава на висок военен пост в града със заповедта да преследва християните. Димитър не само отказва, но и до края на дните си покровителства и насърчава разпространението на Христовата вяра. В негова чест на 26 октомври се празнува Димитровден. В превод от старогръцки думата „деметрис“ означава: принадлежащ на Деметра, Богинята на земята и плодородието.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


медал, монета, паричка, сребро, медали, монети, moneta, meda, medali,