Колекция „Свети Мина“

Код на продукта: 29-6010036
Наличност: В наличност

  • 177.00лв.Категории:


Медалите с колекцията „Свети Мина“ са произведени чрез най-модерните технологии в медалното производство. Поставени са в стъклена капсула и в дървена подаръчна кутия. Колекцията се състои от сребърен медал и медал с масивно златно покритие. Към всеки сребърен медал е добавен обков, с помощта на който може да се използва като медальон.

Метал: 8 г, Ag 999/1000;Мед, с цялостна позлата 999,9/1000

Размери: Сребро - диаметър 24 мм, Мед - 40мм, Тегло: 8 гр.


Всеки продукт се предлага със сертификат за качество. Повече информация можете да откриете тук:

Хората, които са се молели пред иконата на Свети Мина или в негов манастир твърдят, че той прави чудеса. Стотици са жените, които ходят там и се молят на Свети великомъченик Мина да заченат, а след това се връщат в манастира му да кръщават децата си, казвайки: „Това е чудо!”.

Известен чудотворец, Св. Мина е покровител и на сираците и бездомните, на всички народни лечители, знахари, войни, както и на хората, поели на дълъг път. Св. Мина закриля и жените, затова на този ден те се молят пред иконата на светеца за рожба, здраве на децата си, за радост и благополучие на дома. Св.  Мина е покровител на семейството и неговото благоденствие. Почитаме празника на Св. Мина на 11 ноември.

Имен ден празнуват: Виктор, Виктория, Минчо и Минка. Името му означава „месечина, луна“.

Време за доставка: 1 до 3 работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да впечатлявате.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


медал, монета, монети, медали, свети, мина