Кошница с вино с етикет и гравирани чаши

Код на продукта: 01-1731
Наличност: В наличност

  • 89.60лв.


Възможни варианти


Категории:


Красива кошница за Коледа, в зелено и червено. В кошницата сме поставили бутилка червено вино с персонална картичка + 2 броя чаши за червено вино, с гравиран надпис: Честита Коледа! За да персонализираме надписа на чашите и на етикета, запишете текста, който желаете, от кого е подаръка, в полето за персонализация. Например: за картичката: Текст, за:..., дата:....; за чашите: Честита Коледа, бабо! - на едната чаша, Честита Коледа, дядо - на другата чаша.

Описание на кошницата:

бутилка червено вино Лозина, 750мл, с коледен етикет;

2 бр. чаша за червено вино;

Добре е текста за етикета да не е прекалено дълъг, за да се чете.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите подарък за любимите Ви хора.

Кошницата се изработва по Ваш избор и може да добавите или промените продукти. Запишете като коментар ако искате нещо различно или доставка на определена дата. Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци. За количества ни потърсетена тел. 0887712480.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


кошница, вино, червено вино, коледа, чаша, гравирана чаша, кошници